Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14cm alatti farokkal élők, szerintetek lehet oka a biszexualitásotoknak a méretetek?
Figyelt kérdés
Vagy nincs összefüggés szerinted?aug. 22. 23:05
1/8 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs a farok méret és a nemi irányultság között.
4/8 anonim válasza:
Tény, hogy kamaszkoromban frusztrált, hogy csak 13 cm a farkam, így nem voltam bátor a lányoknál. Az első szexuális kapcsolatom 16 évesen sráccal volt. Nővel 19 évesen voltam először. 30-as férjezett csaj volt. Egy évig voltam a szeretője. Sokmindent tanultam tőle, önbizalmat adott. Később már nem érdekelt hogy kis farkam van. Aki szeretett, elfogadott így is. És nem panaszkodhatom, mert volt pár barátnőm (és barátom is), mielőtt megnősültem.
31F
5/8 anonim válasza:
Nekem 18, mégis biszexuális vagyok, szóval nem működik sajnos az összefüggés
6/8 A kérdező kommentje:
Mennyi kisfarkú van itt.
aug. 23. 09:12
7/8 anonim válasza:
Nekem nagy méretem van, semmi összefüggés.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kicsinek, vagy nagynak számít a 16 cm, de a farkam méretétől függetlenül lettem bi.
Nem a farok mérete határozza meg, hogy valaki bi lesz, vagy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!