Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrontottak fiatalon?
Figyelt kérdés
Szerintem azért izgatnak a fiúk is, mert megrontottak.
Valaki van hasonló helyzetben?
aug. 31. 15:12
31/37 anonim válasza:
Ez velem is megtörtént. Általános iskolai öltözőben volt, hogy a nagyobb fiúkkal egyszerre kellett átöltözni. Másodikos vagy harmadikos lehettem. Emlékszem, nagyon lassan öltöztem akkor, de nem tudtam gyorsabban, és az egyik nagyfiú is, de igy utólag bele gondolva ő valószínűleg direkt. Többször volt olyan hogy nem engedett ki, csak ha megmutatom a fenekem vagy a fütyim, olyan is volt hogy nekem kellett a nadrágjába nyulnom, meg kellett fognom, huzogatni, tapogatni. Olyan csak néhány hónap után volt, hogy meg is fogta a futyim. Végül egyszer lebukott, és kirohogték az osztálytársai. Akkor lett vége. Annyira nem volt jó akkor de így utólag elég izgató.
32/37 anonim válasza:
Egy sokkal idősebb férfi molesztált, de nekem ez nem volt kellemetlen, talán csak az elején. De annyira kedves és figyelmes volt, hogy szinte vártam az újabb alkalmakat. Biztos vagyok benne, hogy én is azért lettem biszexuális.
33/37 anonim válasza:
Végtelenül utálom és megvetem az idős molesztáló férfiakat,akik fiúkat,srácokat zaklatnak.Még akkor is, ha olyanok,mint a 32 -es válaszoló figyelmes úriembere.
Egy értelmes és nagyon szeretett barátomnak halálos betegséget okozott így egy r.hadék idősebb " úr". Remélem megkapta az élettől,amit ezért érdemelt.
34/37 anonim válasza:
Kinos, hogy lepontozzatok a 33mast... megmutatjatok milyenek is vagytok valojaban. Veditek a gyerekbaszokat.
35/37 anonim válasza:
Az erőnléti edzőm és a csapatunk egyik fizikoterápiás masszőrje rontott meg, de igazából már vártam mikor fog bekövetkezni, mert előtte láttam más srácokkal is őket és nagyon élvezte mindenki a hármas vagy többes szexeket.
37/37 anonim válasza:
Igen, nagyon élveztem, nem hiába vártam rá már két évig 15q éves koromtól 17 éves koromig!
De akkor már fullosan megkaptam mindent, és már az első alkalommal mindent nagyon élveztem és megszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!