Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrontottak fiatalon?
Szerintem azért izgatnak a fiúk is, mert megrontottak.
Valaki van hasonló helyzetben?
Gyerekkoromban voltam együtt két nagyobb fiúval, azt játszottuk hogy dugunk.
Biztos vagyok benne hogy emiatt vonzanak a férfiak.
Lehet, hogy van köze hozzá, ha nem is a megrontás szó szoros értelmében. Én és a haverom - akivel már 10 éve össze-összejárunk közösen kiverni - is tapasztaltunk gyerekként ilyesmit.
Nekem volt egy haverom általános iskolás koromban, még annak is nagyon az elején, akivel sulin kívül bandáztunk mindig egy parkban és igazából csak annyira emlékszem, hogy egyszer bevettük egymás farkát a szánkba de semmi erőszak jellege nem volt a dolognak, szerintem nem is nagyon tudtuk, hogy mi a helyzet, viszont onnantól kezdve sosem voltam elutasító az ilyesmivel kapcsolatban.
Haverom szintén nagyon fiatal volt, neki a bátyja mutatta meg ezt az egészet. Otthon voltak szülők nélkül és a bátyjához átjött a nője, akivel dugtak éppen, amit haverom meglesett / hallgatózott és közben valahogyan összevesztek, ezért a csaj ott hagyta szex közben és haverom tovább figyelte utána a bátyját, ahogy veri a farkát a szobájában, aztán le is bukott. Ködösen emlékszik a konkrétumokra haverom is, de behívta a bátyja magához, hogy ha már úgyis lebukott megmutassa, hogy hogy kell kiverni - igaz haverom fiatal volt még, de elmondása szerint már húzogatta azért. Aztán elvileg csak figyelte a bátyját de valahogy a végén mégis került rá pár csepp cucc, de erre nem emlékszik hogyan.
Mindezekkel együtt mikor a helyzet hozta anno kettőnk között kialakult egy ilyen barátság extrákkal szituáció és mindketten rögtön hajlottunk is rá, szóval lehet, hogy van köze a múltbéli dolgoknak ehhez.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!