Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megrontottak fiatalon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrontottak fiatalon?

Figyelt kérdés

Szerintem azért izgatnak a fiúk is, mert megrontottak.

Valaki van hasonló helyzetben?

aug. 31. 15:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
29%
6-os remélem tudod hogy nem vagy vicces kicsit se
szept. 1. 17:48
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
#11 Mi lenne a vicces a 6-os hozzászólásában?
szept. 1. 17:52
 13/37 anonim ***** válasza:
52%
például poénkodik és csak ki találta , eléggé le pontozták emiatt gondoltam arra , de ha nem , és igaz akkor bocsánat nem szóltam
szept. 1. 17:55
 14/37 anonim ***** válasza:
77%

Gyermekkori sexuális abúzus ki hathat a sexuális orientációra. S meg pedig a következő módon

Az abuzált fèl megundorodik vagy éppen vonzódni kezd attól/ahhoz a nemtől/nemhez amelyik elkövette és igy az elkövetővel ellenes nemhez fog vonzódni vagy eppen az elkövető neméthez fog vonzódni. ha ez a jellem fejlődés küszöbén történt.

( nők esetében nagyobb százalékban követik el a szexuális abuzust. Ezekből nagyon magas százalékban az elkövetők férfiak, gyermekkorban akar közeli rokonok. Például fiú testvér, nevelő apa, nqgybácsi. De lehet akár ismerős vagy egy tanár is)

De például Szexuális abúzus okozhat szex függőséget is. az erőszak és az abuzus nem feltétlen fedi a valóságot. Az áldozat akarata ellenére el át orgazmust a folyamat alatt akar többször is. amit az agy sajnos ugye jó dologként fog fel. Így ha ez gyermekkorban sűrűn elő fordul úgy később állandó szükségletet fog érezni rá.

Mielőtt bárki be szólna. Sajnálatos módon tapasztalatból beszélek.

szept. 2. 11:02
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

"Az abuzált fèl megundorodik vagy éppen vonzódni kezd attól/ahhoz a nemtől/nemhez amelyik elkövette és igy az elkövetővel ellenes nemhez fog vonzódni vagy eppen az elkövető neméthez fog vonzódni. ha ez a jellem fejlődés küszöbén történt."

Szóval teljesen mindegy, hogy kihez vonzódik az áldozat/túlélő, bele lehet magyarázni szerinted.

Még az androfóbiával (férfiaktól való extrém félelem) rendelkező nők között is akikkel beszéltem, a többség heteró. És én is ideírhatnám, hogy "mielőtt bárki beszólna", nekem is volt részem gyermekkori szexuális abúzusban.

szept. 2. 12:42
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező elmesélnéd te is hogy mivel "rontottak" meg?
szept. 2. 14:15
 17/37 A kérdező kommentje:

16#

Kiskamasz voltam amikor jóval idősebb fiú zaklatott:leskelődött öltözésnél,nem engedett pisilni vagy éppen nézni akarta,nadrágon keresztül tapizta a fütyimet,aztán meztelenkednem kellett előtte és játszadozott vele.Nekem is azokat kellett csinálnom amiket ő velem.Nagyjából röviden ennyi.

szept. 2. 15:06
 18/37 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egyeseknel igen, masoknal nem. Ezt nehez kideriteni. De gyerekkent annyira befolyasolhatoak vagyunk, annyira sok mindent szívunk magunkba, ami kesobb befolyasolja a felnottkorunkat. Akkor egy ilyen rettenetes dolog miert ne tudna?
szept. 2. 17:49
 19/37 anonim ***** válasza:
83%
szerintem és hangsúlyozom hogy saját vélemény és SENKIT nem akarok vele megbántani de lehet köze van felnőtt korban az intelingenciához hogy mennyire tudod magad túl tenni a kis kori traumákon
szept. 2. 17:53
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem is, meg a hugom is a család barátja. Elég sokáig, ( évek) de akkor nem gondoltuk, hogy ez gáz, csak mikor nagyobbak lettünk. Nem mondtuk el soha. Nem vonzódunk a saját nemünkhöz, rendes családos emberek lettünk. Egy pici fura dolog van mind kettőnkbe, ami lehet ezért van, de nem foglalkoztunk vele soha, meg most sem. Ezt is csak mi tudjuk egymásról.
szept. 2. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!