Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megrontottak fiatalon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrontottak fiatalon?

Figyelt kérdés

Szerintem azért izgatnak a fiúk is, mert megrontottak.

Valaki van hasonló helyzetben?

aug. 31. 15:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%
13 évesen meg erőszakolt egy pap,senki nem hitt nekem
szept. 4. 00:30
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Valójában ezt szerintem még tapasztalt szakember sem tudná megmondani, mert az ember személyisége annyira összetett modon alakul ki, hogy ennyi információ kevés. Az jellemző, hogy ugyan az helyzet más más emberekre máskép hat. Két embert gyerekként egyszerre megtámad egy kutya, az egyik lehet hogy élete végéig félni fog a kutyáktól, a másikból meg kutyakiképző lesz.
szept. 5. 04:48
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Lehetseges, velem is volt hogy altalanosba kint jatszottunk egy haverommal az udvaron, es elmentünk hatra egy olyan helyre ahol bokros volt es senki nem latott minket, egyszer csak megszolalt haverom hogy dugjunk.

En persze nem tudtam mit hogy kell aztan letolta a nadragjat es mondta hogy dugjam be a fügyim a fenekebe.

Persze nem igazan ment de meghatarozo dolog volt.

szept. 9. 14:39
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
23-as. Szerinted miben volt ez meghatarozo szamodra?
szept. 9. 14:45
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez volt az elsö ilyen szexualis probalkozasom, es ha igy erre vissza gondolok többször eszembe jut hogy mi lenne ha megismetelnem fiuval, föleg azt hogy ö teszi oda nekem.
szept. 9. 14:56
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
13 körül voltam,fater egyik kollégája fogdosott.
szept. 10. 09:04
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Elvi síkon valamelyest kihathat a gyerekkori szexuális abúzus a nemi orientációra, de önmagában nem képes megváltoztatni azt. (Itt most a tényleges abúzusra gondolok, és nem arra, amikor két kiskamasz, vagy kisgyerek egymással játszik, az belefér a normális szexuális kiváncsiságba.)
szept. 10. 17:20
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb fiúk molesztálták a fiatalabb és gyengébb fiúkat a koliban
szept. 10. 21:57
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Az én számomra az erotika területén a kezdő alapélmény a fiús szex, mert úgy indítottam, hogy 11 éves koromban megrontottak.

Ez a dolog abban testesült meg, hogy egy felnőtt 21 éves számomra felnőtt férfi farkát vertem ki pár alkalommal, majd ennek hatására kezdtem el önkielégíteni, és korombeli fiú partnert keresni a farokhúzogatáshoz :)

Igazából csak a csajokat kívánom, és nagyon enyhe biszex vagyok, így a közös farokverés bőségesen elég a számomra egy másik férfival :)

És valóban a kérdés bennem van:

- Azért lettem biszex, mert rávettek a fiús kézimunkára?

vagy!

-Amiatt tudtak révenni arra, hogy kezembe vegyek egy hímtagot, mert már bennem volt a biszex hajlam?

szept. 17. 10:16
 30/37 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy nagyon jo kerdes..
szept. 17. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!