Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátnővel nudista strandon?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnővel nudista strandon? Ilyen helyzetben? Mi lenne a jó reakció?

Figyelt kérdés
Több éve járok nudi strandra. Nem szexualitás az cél mint itt sokan hiszik. Viszont a lényeg hogy barátnőm is csatlakozott hozzám. S egy szexuális ajánlatot kaptunk. Egy női szemmel szép anyukától aki családjával volt ott. Igen én lány barátnőm lány s egy női ajánlat. Vélemény? Érdemes? Ti én, mi helyünkben?

aug. 12. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Milyen ajánlatot?
aug. 12. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Ha szeretnétek, fogadjátok el. Ha nem, akkor ne.

Ezt nektek kell tudni hogy mit szeretnétek.

Hol történt ez?

aug. 12. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Kamu.

Felnőtt létetekre nem tudjátok, mit kezdjetek a szexuális életetekkel, ezért mondják meg helyettetek arctalan idegenek? Nagyon életszerű!

aug. 12. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
A #3-asnak igaza van !
aug. 12. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Hát én szoktam járni nudizni, és kaptam nőtől férfitól meg pártól is...

Egyszer egy lánnyal belemetem ez ilyen camping volt és a satraban elvoltunk de mindenki mást elutasítottam😅

26l

aug. 12. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Nem mondtál rá semmit? Most is ott vár, hogy reagálj valamit? Tényleg életszerűtlen, hogy ilyen helyzetben valaki gyk-ra jöjjön kérdezgetni. Az is, hogy egy anyuka, aki nudizni viszi a gyereket (mert gondolom, hogy az a család), nökre vadásszon. Apuka addig pancsolt a gyerekekkel?
aug. 12. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Lajos, vigyázz már a srácokra, nyomnánk egy hármast a bokorban ezzel a két bulával.
aug. 12. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi a ti és Ők helyünkbe fogalmunk sem lenne, ki kinek van a helyébe !

Nyilvánvaló, hogy a nudin ez szokott lenni, hogy az anyukák rányomulnak a lányokra ! De mivel évek óta jártok, biztos tudjátok ilyenkor mi a teendő ?

Én nem tudom, ezért megkérdezném a GYK-n ! :)

Szerintem vonjátok be az apukát is, csak jó lenne egy kis kolbász is a csapatba !

aug. 12. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Izgalmas a kérdés mégis eltűnt a kérdező.Ha aktuális én írnék nekik privatot.biszex N Bp
aug. 17. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a dolognak az hogy nudista strand, bár nyitottabb környezet, nyitottabb emberek, de a sima strandon is kaphatsz ilyen ajánlatot. Hát mi lenne a reakció? A nektek tetszik a dolog akkor hajrá.
szept. 12. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!