Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruhamentes szaunában , fürdőben alakult már alkalmi ismeretség valakinek ? Hogy kezdődött az ismerkedés és meddig jutottatok ? Közös hoki ? Vagy több? Voltam, meg megyek Nudista Wellnes hétvégére, és jó lenne kicsit feldobni a nap végét !
Nekem rendes szaunaban törtent, egy fiatal sraccal maradtam együtt, egy idö utan egyre feljebb került a törölközöje es lattam szemböl a farkat is.
Aztan meg kerdezte hogy nem e ülök oda hozza mert ott volt a zuhany.
Persze oda ültem es ebböl aztan több is kialakult.
Nekünk beszelgetessel indult es szerencsere a srac egyatalan nem volt nyomulos.
Azelött sosem csinaltam semmit fiuval,nem is gondoltam hogy ilyesmibe belemennek, de ö valahogy nagyon finoman probalkozott be.
Nekem nem volt még ilyenben részem.
Kérdező melyik Wellnesbe szoktál járni ahol van ilyen? Hány éves vagy?
#9 ! Nem ér semmilyen csalódás, mert kb 10 éve járok nudista strandra.Ismerős a helyzet ! Nem a szexet megyek keresni, de mégis elég sokszor volt rá alkalom.
Mindig vannak magányos srácok, vagy barátok együtt.
Ugyan úgy lehetséges a textiles strandon is össze akadni valakivel.
Hívott már be zuhanyzóba olyan férfi is, aki előttem ölelgette a feleségét a medencében, közben engem nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!