Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzőtermi ismerkedés tippek?
Figyelt kérdés
Edzőteremben, fiúként milyen indokkal menjek oda olyan fiú(k)hoz,akik bejönnek? :D Van több fiú is, akivel mennek a szemezgetések és jó lenne valahogy elindítani az ismerkedést, de azért lebukni sem szeretnék, ha esetleg félreérteném a jeleket :D2023. dec. 18. 20:27
1/14 anonim válasza:
Segits felpakolni a sulyokata rudra😛
3/14 anonim válasza:
vigyél neki egy proteinszeletet
4/14 anonim válasza:
De csak csokisat, mert az epreset nem szeteti.
5/14 anonim válasza:
Dombóvári István mesélt egy viccet.
Meglátott az edzőteremben, ahová fogyni járt, egy szép csajt, és megkérdezte az egyik ottani srácot, hogy melyik géppel nyomja, hogy felkeltse a csaj figyelmét, mire az edző srác: "Azt a nagy zöldet a bejáratnál, az van ráírva, hogy "OTP Bankomat".
6/14 anonim válasza:
Hát... Ha hozzám jön oda valaki ismerkedni edzőteremben, lehet megütöm. De a minimum, hogy elzavarom 'csába.
Oda én pont kikapcsolni megyek, magammal foglalkozni. Ez az "én" időm. De ez én vagyok.
Aztán, hogy más hogyan áll hozzá, az más kérdés.
7/14 anonim válasza:
Mi többször is megütöttük egymást. Bár az box edzés volt. De amúgy oda tényleg azért mész, hogy magaddal foglalkozz. Aki nagyon ismerkedni akar az menjen tánciskolába.
8/14 anonim válasza:
Velem edzés után volt zuhany közben, hogy valaki nagyon nézett és többször is szembe állt be zuhanyozni. De nem lett belőle sajnos semmi. Nehéz megmondani, hogy mi lenne jó.
9/14 anonim válasza:
5. Nem szeretnem annyira a Dombi-féle vicceket, de ezen félnevettem :'D
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!