Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzőtermi szemezések, bámulások. Más is tapasztal ilyeneket?
Olyan haver mondta, aki két éve edz.Szerinte az edzőtermekben dupla meleg van,és nem a fűtés miatt.
Vele is bepróbálkoztak,de neki évek óta párja van.Más terembe ment át,mert azt mondta,hogy érdekes módon a fiatalok pofátlanok,nem is edzenek,hanem mutogatják magukat,szinte kelletik...
Nem úgy értettem, hogy szólok neki adjon jelzést, hanem úgy, hogy ilyen esetben elvárnám, hogy adjon konkrét jelzést, ha akar valamit, ne pedig nekem kelljen utána sokáig morfondírozni, hogy most ez mi volt. Amúgy már volt több srác is, akikről gyanítottam, hogy nyitottak lehetnek, de egyik se mondta, hogy akkor hajrá, egy kivételével.
2 es válaszoló
Hány éves vagy?
De akkor legalább egy csak sikerült nem? :)
28 vagyok és csak egyszer fordult elő, hogy konkrétan lett belőle valami. A többi az csak bámulás, vagy óvatos leselkedés volt.
Most mondjam azt,hogy minden pasim edzőtermi ismeretség!
90% ban igen!
Ha a szemedbe néz nem kérdés mit szeretne !
Adj olyankor jelet,és lépni fog ha Te nem teszed meg az első lépést!
Megfogod pl a farkad nacin keresztül...
Köszönöm:)
Akkor azért jó edzeni járni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!