Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, olyat miért csináltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, olyat miért csináltok, hogy a lány közelében vagytok (lógtok együtt), de nem foglalkoztok vele? És a kezdődő szemezések, flörtök annyi abba maradnak, hogy rá se néztek a lányra?

Figyelt kérdés

Lehet, szerelmes lett és a többiek miatt nem akarja hogy ez látszódjon... Vagy érdeklődését vesztette.. Vagy csak haverkodik...

L

2018. nov. 8. 06:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdeklòdését vesztette.
2018. nov. 8. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

0 visszajelzés, 0 energia a csaj részéről = nem érdeklem, így aztán tovább lépek, keresek olyan nőt, aki kinőtt abból a korból, hogy ő a királylány, jöjjenek a hercegek küzdeni érte, és kimutatja, ha érdeklem.

Az összes barátnőm ilyen lány volt, a többinél gyorsan lépek, mert nincs energiám hónapokon át szemezni, meg flörtölni, hogy az egóját tuningoljam, utána meg legyünk barátok, vagy jött más.

Ha egy csaj nem akar annyira engem, mint én őt, akkor abból úgysem lesz semmi komoly.

2018. nov. 8. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2+1. Kell a visszajelzés, hogy akar engem. Máskülönben motivációt veszítek.
2018. nov. 8. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Csides Katának van egy pár napos videója a műsorában éppen a párkapcsolati érdektelenségről
2018. nov. 8. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csináltam sokszor, szemezés, erős érdeklődés kimutatása. Nem kaptam vissza egyértelmű jelzést, onnantól átnéztem rajta mint az ablakon. Akit érdekeltem, az ilyenkor lépett határozottan. Akit nem, ott lett vége.
2018. nov. 8. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Kettes jól mondja. Akin látom, hogy érdeklem, és mellette bejön, azzal fogok foglalkozni. Akin nem látom, hogy érdeklem, azt nagyon hamar elfelejtem. Sajnálom, ha ő nem úgy érti, mert csak megjátssza az érdektelenséget, hogy még jobban érdekeljen, vagy bármi más rafinákt duplacsavaros női f***ság van a háttérben, de ahhoz már 26 évesen se vagyok elég fiatal, hogy azzal töltsem az időmet, hogy felkeltsem valakinek az érdeklődését, aki láthatólag nem akar tőlem semmit. Küdjpn értetek a Batu kán. Ha a csaj érdeklődik, akkor érdeklem, ha nem, akkor amúgy se akar semmit, vagy még éretlen. Egyik esetben se érdekel. Nem vagyok gondolatolvasó, és egy fiú se szereti feleslegesen tölteni az idejét, meg reménykedni, hogy aztán leszereljék egy "bocsivanbarátom"-mal.
2018. nov. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!