Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy csaj a munkahelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj a munkahelyen akivel tetszünk egymásnak, de a szemezésen, és pár beszélgetésen kívül a 2 év alatt nem történt. Hogyan szerezzem meg a lányt? 23f

Figyelt kérdés

2018. jún. 7. 04:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Miből gondolod hogy tetszettek egymásnak?
2018. jún. 7. 04:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Esküszöm ezen az oldalon élettelen birkák vannak
2018. jún. 7. 04:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Te mondod? :D
2018. jún. 7. 06:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

2 éve tetszel neki, de nem történt még semmi?

Hát akkor te vagy élettelen már ne is haragudj. Hogy hogy hogyan szerezd meg?? Hát mondjuk beszélgess vele, ha már tudod, hogy tetszel neki és ha a beszélgetés jól alakul akkor hívd el valahova. Ha ehhez segítség kellett akkor nem tudom miért szólsz le másokat...

2018. jún. 7. 07:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én teljesen normálisan válaszoltam volna, ha nem lenne ilyen feltűnő 3 mondatból, hogy egy p.cs vagy...
2018. jún. 7. 07:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja teny, te is itt vagy mint elettelen birka :)
2018. jún. 7. 07:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, most miért nem szólsz vissza valami hasonlóan frappánsat? Elvitte a cica a nyelved? Vagy a kapanyél betörte a kijelzőt?
2018. jún. 7. 07:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ejj ha...nem is tudom.

Mondjuk azolitsd le?🙊

2018. jún. 7. 08:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne maceráljátok már. Én egy vezető beosztású (csak férfiak között dolgozom) középkorú, határozott nő vagyok, de nekem is van egy pasi akihez alig merek szólni, akkor is csak valami semlegeset, pedig nagyon bejön....és ő is beszari:)

Életemben nem voltam olyan gyámoltalan mint amikor ő a közelemben van, pedig soha nem hoznak zavarba férfiak.

2018. jún. 7. 08:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 és te is egyből paraszt leszel, mikor ő nincs a közeledben? :)
2018. jún. 7. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!