Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeres szexuális életet élő pasik! Ti milyen magasak vagytok és milyen alkattal rendelkeztek? (cm és kg)
Bulizni nem járok gyakran és amikor megyek, akkor a haverok miatt és nem csajozni. Nekem ott nem megy a dolog. A barátnőmmel rendszeresen élek szexuális életet, amikor pedig nincs, akkor neten találok lányt csak szexre.
176 centi vagyok, most egy betegség miatt nem edzhetek és így híztam, 86 kiló vagyok. Edzéskor kevesebb.
25F
180 cm, 68 kg, 29 év.
Már nem egyetemista korosztály vagyok, de akkor is ugyanez volt a helyzet (8,5 éve vagyok együtt a feleségemmel, rendszeresen szexelünk).
186/67
Fél éve edzek és zabalok két pofára, sokat híztam szerencsére, de még van hova fejlődni.
Bár én prostikkal élek szexuális életet.
166 cm, 67-70 kg, mikor mennyire van kedvem sportolni :)
Most már 34 éves vagyok, de 17 éves korom óta mindig volt hosszabb-rövidebb kapcsolatom.
Kettes, te NEM vagy vékony, közel sem.
Apám 187 centisen 95 kilósan nem vékony :D, akkor te 10+ centivel alacsonyabban pláne nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!