Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendszeres szexuális életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeres szexuális életet élő pasik! Ti milyen magasak vagytok és milyen alkattal rendelkeztek? (cm és kg)

Figyelt kérdés
Olyanok kommentjeire lennék kíváncsi (elsősorban egyetemisták), akik gyakran járnak bulizni/gyakran vannak egyéjszakás kalandjaik/vagy a barátnőikkel szimplán csak rendszeres szexuális életet élnek. A magasságotok és súlyotok/alkatotok mellé írjátok le az életkorotokat is, hogy tudjam milyen korosztályról van szó.

2018. jún. 6. 14:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%

195cm/90kg_szálkás_sportos/29év

Nem vagyok már diák, de egyetemet végeztem. Nem volt sosem egyéjszakás kalandom. A hosszú kapcsolatok híve vagyok (volt egy 3 éves, egy 6 éves és a mostani ami már 3 éve tart). Bulizni már nem annyira járok, de egyetem alatt jártam. Jelenlegi párkapcsolatomban kb. minden nap van szex.

2018. jún. 6. 19:12
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
175 cm, 80 kg és izmos alkat.
2018. jún. 6. 19:43
 13/22 Béla. A Király. ***** válasza:
83%

Látom savanyú a szőlő, hogy magasabb, izmosabb, vékonyabb emberek gyakrabban szexelnek nálad. :D Szánalmas az ilyen aki azért ír ki kérdést, hogy végig lepontozhasson mindenkit. :D

Nyugodtan pontozz le engem is, 197 cm vagyok, 100 kg, izmos, kis felesleggel, volt egyéjszakás kalandom, de most barátnőm van, minden nap szexelünk, és még a farkam se kicsi.

2018. jún. 6. 20:47
 14/22 A kérdező kommentje:

#13: "...és még a farkam se kicsi."

Örülök, hogy megosztottad velem ezt a nagyon fontos információt. 👏

(̶k̶b̶ ̶r̶o̶h̶a̶d̶t̶u̶l̶ ̶h̶i̶d̶e̶g̶e̶n̶ ̶h̶a̶g̶y̶)

2018. jún. 6. 21:28
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
Kik azok a fogyatékos élettelenek, akik végignyomkodták a piros kezeket?
2018. jún. 6. 21:59
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

Melyik gyökér pontoz le mindenkit?

Gondolom féltékenyek, hogy híztam egy csomót, és magas vagyok.

2018. jún. 6. 22:09
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Azok a gyökerek pontoztak le mindenkit, akik itt mindennap picsognak, hogy csak a kigyúrt adoniszok kapnak nőt. Mivel látták a válaszokból, hogy a vékony, nem izomkolosszus, illetve a fölösleggel rendelkező férfiak is szexelnek, most savanyú a szőlő, mert kiderült, hogy mégiscsak az a sikertelenségük oka, hogy balphaszok, nem az, hogy a nőknek csak az adoniszok kellenek.
2018. jún. 7. 08:28
 18/22 anonim ***** válasza:

17 engem is lepontoztak, pedig én prostizok.

Nem hiába, nekem telik rá 🤑

2018. jún. 7. 08:32
 19/22 anonim ***** válasza:

24/F

175 cm

~75 kg

Karjaim egész izmosak, lábaim véznák.

Barátnőmmel élek rendszeres szexuális életet.

2018. jún. 7. 11:37
 20/22 anonim ***** válasza:

170/68, sportos-izmos, bulizni a sport miatt nem járok. Van fogalmatok róla, hogy mennyire szétkúrja az ember diétáját és a másnapját egy jó buli? A rosszra meg nem érdemes menni.

Volt pár kalandom, de nem igazán élveztem, a többség borzalmasan szarul szexel és borzalmasan önző és felelőtlen. Nekem meg sem STD, sem gyerek nem hiányzik és pletyka sem (emiatt nem választok soha ismerőst). Az utóbbi másfél évben senkivel sem szexeltem, mert ráálltam a komoly kapcsolat témára, csak nem vevők rá.

Minden igaz, amit eddig írtam. Az is, hogy vonzó 21 éves vagyok. Csak azt hagytam ki, hogy nő.

Konklúzió:

1: nem kell bőgni, más sem szexel állandóan, akkor sem, ha megtehetné

2: valójában rendszeresen szexelni nem mindig jó, kivéve, ha normális embert fogsz ki, aki általában a párod is

3: komolyan, ha nőként ennyit nyomok és ilyen magas vagyok (és így nézek ki), hadd ne érezzem magam szarul, amiért nem tudok felizgulni egy nálam csontosabbra vagy elhanyagoltabbra.:'D

4: ez a kérdés fszság, mert amúgy ha valakinek nem tetszik a feje és a stílusa(mármint ahogy viselkedik), úgysem fogok vele szexelni, nem kell nekem egy újabb cringe

2018. jún. 8. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!