Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25év közötti lányok, buliban vagy rendszeres jelleggel szoktatok cigizni?
Csak néha buliban, és csak "vicces" cigit, a sima tök értelmetlen, csak büdösít.
Kérem a 0%-ot :DDD
22L
ma 15:38
Jaj szegénykék, nem fújhatjátok más képébe a füstöt mindenhol, kiborító lehet :(
Mindenki azt csinál amit akar, önmagában nem zavar, ha valaki cigizik, csak utálom, ha nekem is éreznem kell. Szívja otthon vagy ahol akarja, de ne zavarjon vele másokat.
#2-es vagyok, nekem is sikerül úgy megoldani, hogy soha nem csinálom olyan ember közelében, aki esetleg nem akarja érezni...
"idegesíti őket, hogy valaki védeni akarja őket, hogy ne mérgezzék magukat??"
Te ezt elhiszed, hogy bárkit is érdekel a sajnálkozó nemdohányosok és a törvényhozók közül a dohányosok testi épsége? Előbbiek esetén én nem látok mást, csak együttérzésbe (nem mellesleg nagyon bénán) csomagolt piszkálódási és kötözködési vágyat.
Hozzáteszem, nem dohányzom, és vannak helyzetek, amikor zavar mások füstölése. De akkor azt mondom, nem pedig azt, hogy jaj, az egészséged...
Senkit nem kell védeni, mindenki el tudja saját maga dönteni, hogy mit kezd a saját életével, ehhez senkinek semmi köze!
És igen is egy részről felháborító, hogy itt nem lehet cigizni, ott nem lehet cigizni, innen 5 méterre lehet rágyújtani, onnan meg x méterre és mikor az ember ezt betartja is belekötnek sokan! Mindig csak a nem dohányosokat védik, pedig a másik tábornak is ugyanúgy vannak jogaik! Nem mondom, hogy éttermekben, presszókban lehessen rágyújtani, mert zárt tér, ezt még megértem.
De múltkor kb jó 10 méterre álltam a buszmegtől, amikor is odajött pampogni egy néni, hogy őt zavarja cigifüst. Hát már elnézést, nem tud meghatni. Senkinek nem fújom direkt a képébe a füstöt, nem vagyok b*nkó, de van 1 határ. Érdekes a rengeteg kocsiból kiáramló kipufogógáz, szmog, gyárak kéményéből kiáramló sok szenny nem zavarja, csak épp a cigifüst.
"Szívja otthon vagy ahol akarja"
Igen, otthon szívom és ahol akarom, pontosan! Ha akarom, akkor rágyújtok az utcán, miközben sétálok, ha jól tudom ez nincs megtiltva. Azért ne akarjuk már megszabni, hogy ki mit és hol csinálhat, így is van bőven korlátozás a dohányzással kapcsolatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!