Milyen belső problémát jelez a szemöldököm közötti pattanások rendszeres megjelenése? Illetve ha az arcom bal szélén is megjelennek a fülem felé?
Sajnos nekem is van,voltam már vele orvosnál.Elküldött vérvételre-az jó lett végül, de ő hormont említett,vagy gyulladást.Elkezdtük volna a kivizsgálást,addigra kismama lettem.Nem tudtam hasi uh-ra már elmenni , azt hittem terhességnél szűnni fog,hát nem!Egy másik természetgyógyász a kajákra is visszavezette(pedig én egészségesen eszek) plusz epebántalmakra.És ez családi vonás.Csípős,fűszeres ételek kilőve,sok folyadék, gyümi,főzi.Egyenlőre figyelgetem magam,szülés után nem szűnik ,ismét el kell menjek ezügyben dokihoz-(Sajnos nem lettem okosabb,mert tapogatózunk csak..)
Figyelem esetleg lesz -e neked itt konkrét válasz!!!!
Most itt mindenki ilyen bonyolult dolgokat ír... De az is lehet, ha csak az arcod hogy rég csereltel parnahuzatot!
Mikor csereltel utoljára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!