Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 év közötti nők! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 év közötti nők! Mi a véleményük a fizikusokról?

Figyelt kérdés
Mit gondolnak Önök azokról akik tudományos munkát végeznek? Pozitív vagy negatív véleménnyel vannak róluk?
2016. máj. 22. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Nyal-atom mag-am velük
2016. máj. 22. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
xD
2016. máj. 22. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Amennyiben ezzel együtt két lábbal állnak a földön és más is érdekli őket a tudományon kívül, számomra rendkívül imponáló és érdekes.
2016. máj. 22. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem nő vagyok, de 'hasonló' (aka tudományos) területen dolgozok, mint szoftverfejlesztő. Nem a manapság tömeggyártott kis php huszár szinten.

Az én tapasztalataim alapján nagyon tetszik nekik, hogy ilyen területen tevékenykedek, egészen addig, amíg nem mesélek nekik róla részletesen.

Nagyvonalakban 'húúú meg hááá', amikor elmondom, hogy éppen mit csináltam, de mivel egyáltalán nem értenek se a programozás, se a matematikai és se a tervezési részéhez, ezért ha kicsit részletesebben szeretném elmondani, akkor azt már nem értékelik.

Természetesen én jó pénzt keresek vele. Nem tudom, hogy a fizikusokat mennyire látja el a szféra pénzzel, így ez egy elég markáns különbség tud lenni. Lehet nem is az tetszik nekik, hogy 'okos' vagyok, hanem hogy sokat keresek, de erről még nem beszéltem velük.

2016. máj. 22. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Ma más is van ami érdekli őket, akkor jöhetnek!
2016. máj. 22. 20:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Pozitív, a modoroskodást viszont utálom, 20-30 éves nőket még nem magázunk.
2016. máj. 22. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem egy elvont es megbizhatatlan orult tudos viselkedese van aki csak az elmeleteire figyel akkor nagyonis jo :) szeretem az okos embereket es szeretek tanulni toluk.
2016. máj. 22. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Inteligenciát látok bennük, ami nekem mindenképp vonzó.
2016. máj. 22. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Attól függ,ha kocka akkor konrétan undorodnak tôlük a tipikus nyikhaj,vékony,szemüveges igénytelen sràcok,mindig mondjàk a legtöbb fejlesztô és fizikus kevés köztük az igazi férfi.
2016. máj. 22. 23:03
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 Nem igazán értem ezeket az előítéleteket a fizikusokkal szemben, magamból és munkatársaimból kiindulva abszolút nem tartom igaznak.
2016. máj. 23. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!