Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 év közötti nők! Mi a véleményük a fizikusokról?
Nem nő vagyok, de 'hasonló' (aka tudományos) területen dolgozok, mint szoftverfejlesztő. Nem a manapság tömeggyártott kis php huszár szinten.
Az én tapasztalataim alapján nagyon tetszik nekik, hogy ilyen területen tevékenykedek, egészen addig, amíg nem mesélek nekik róla részletesen.
Nagyvonalakban 'húúú meg hááá', amikor elmondom, hogy éppen mit csináltam, de mivel egyáltalán nem értenek se a programozás, se a matematikai és se a tervezési részéhez, ezért ha kicsit részletesebben szeretném elmondani, akkor azt már nem értékelik.
Természetesen én jó pénzt keresek vele. Nem tudom, hogy a fizikusokat mennyire látja el a szféra pénzzel, így ez egy elég markáns különbség tud lenni. Lehet nem is az tetszik nekik, hogy 'okos' vagyok, hanem hogy sokat keresek, de erről még nem beszéltem velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!