Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 50 közötti nők nektek be jönnek a fiatalabb férfiak?
Az egy dolog, hogy hízeleg a hiúságomnak, ha tetszek neki. Esetleg még kötetlen kapcsolatra bevállalom. ;)
Nem csak a pasiknak vonzóbb a fiatal test.
De komoly kapcsolatot nem tudok elképzelni. Egyszerűen máshol tart az életben, nem tudja azt nyújtani, amit várok.
Cirka öt évvel fiatalabb a határeset. Kisebb korkülönbség elveszik, lényegtelen. De onnantól nagyon is kiüt, hogy a pasik később érnek.
Pl. nekem 30 évesen mindenem megvolt már, ami számít: karrier, egzisztencia, gyerekek. Túl egy házasságon mások az igények, mint fiatalon, és ebben a korosztályban a szinglik többsége elvált.
Mit tudnék kezdeni egy 30 éves pasival, aki még azt se tudja eldönteni, milyen területen találja meg a helyét (szakmailag), az anyja mossa a ruháit, és nincs tapasztalata abban sem, hogy egyedül fenntartsa magát. A legtöbb 30 alatti pedig sajnos ilyen.
Mondjuk lehet, hogy más lenne a véleményem, ha a férfi dinamikusan építi a saját életét. Viszont jellemzően a bizonytalan, határozatlan pasik keresnek idősebb nőt.
36 N
én is azt gondoltam, hogy soha.
most egy 10 évvel fiatalabb férfi érdekel.
nyilván ritka, hogy jól sül el.
kíváncsi vagyok, mindenki úgy emlékszik vissza a huszonéves korára, hogy egy éretlen hülyegyerek volt, akire nem lehetett számítani? akivel nem lehetett mit kezdeni?
mert én nem. ezért szavazok egy kis bizalmat.
Az, hogy megnéz, flörtölni próbál, stb., jólesik, legyezgeti a hiúságomat, de ennyi. Én sem tudnék mit kezdeni nálam jóval fiatalabb férfival.
És itt a hangsúly a JÓVAL fiatalabbon van, mert a párom 8 évvel fiatalabb nálam. El nem tudtam képzelni, hogy ilyen korú férfival kezdjek, hasonló szempontok miatt, amiket a 2. válaszadó felsorolt.
Viszont a páromra abszolút nem volt igaz, hogy "Mit tudnék kezdeni egy 30 éves pasival, aki még azt se tudja eldönteni, milyen területen találja meg a helyét (szakmailag), az anyja mossa a ruháit, és nincs tapasztalata abban sem, hogy egyedül fenntartsa magát."
Egyedül élt, fenntartotta magát, már felépített némi karriert is, amihez képest fejlődni is tudott azóta. Szóval adott esetben nem annyira a kor dominált, hanem az, hogy ki hol tart az életben, a gondolkodása, az életmódja, és ennek alapján teljesen "vállalhatónak" éreztem. Közel egy éve vagyunk együtt és egyáltalán nincs jelentősége a kornak a kapcsolatunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!