Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25év közötti lányok, buliban vagy rendszeres jelleggel szoktatok cigizni?
ma 15:58
Elég szomorú, hogy ennyire hiányzik sok dohányosból a kultúra. Érdekes, az összes cigis ismerősöm félre tud vonulni oda, ahol nincs a közelben senki.
Kedvencem, mikor mindenféle rossz érzés nélkül hadonásznak az égő csikkel a kisgyerekek arcának a magasságában. Kaptam anno pár cigit a szemem közé, tényleg tök jó, örülök, hogy vannak jogaik a dohányosoknak. A csikket nem akarod mások szájába dobni, ha épp olyan kedved van?
Amúgy hogy a túróba ne zavarna a kipufogófüst, a sok smoke&charm-os nyomorultat is szívlapáttal verném fejbe, de most nem erről szólt a kérdés.
#11: Sok nem dohányosban meg még annyi kultúra sincs, nehogy azt hidd! :) Nem azon múlik a kultúra, hogy valaki dohányos-e avagy sem! Mint írtam senkinek fújom direkt a képébe a füstöt, sőt ha sokan vannak körülöttem és közel állnak hozzám, mert épp tömegnyomor van valami miatt, nem gyújtok rá, nem akarok kiégetni senkit meg hasonlók! De azért ne várják már el tőlem, hogy csak ott gyújtsak rá, ahol nincs a közelemben senki, nehogy zavarja szegénykét a cigifüst. Ha épp sétálok az utcán és kedvem támad rágyújtani, akkor miért ne tehetném??! Erre mondom, hogy nekem is épp annyi jogom van ehhez, mint a nem dohányosoknak sok máshoz.
Ha kiülünk barátnőkkel egy parkban egy padra beszélgetni, megiszunk egy üdítőt akármit, automatikusan jön, hogy rágyújtsunk. De gondolom ezzel is problémája van a nem dohányzóknak, mert ők elvárnák, hogy sehol ne gyújtsunk rá, max otthon. Ja de a poén, hogy pár éve a szomszédunk beszólt a szüleimnek, hogy mi a konyhában cigizünk és az ablakból a füst egy éles bal kanyarral pont az ő ablakuk alá száll és idegesíti őket.. Na erre mondom, hogy ami vicc, az vicc, ne szórakozzunk már.
Jaj de utalom mar ezt hogy "hulye dohanyosok a meregert fizetnek". Nap mint nap tobb kilo merget eszel meg a sok tartosito meg emulgaloszeres etelekkel, kolaval, csipszekkel stb. Ok miert nincsennek lehurrogva, diszkriminalva?
Sajat magad fizeted a TB-det, a te dolgod mivel mergezed magad. Szerintem en a cigimmel meg mindig egeszsegesebben elek mint nehany nemdohanyos, aki tomi magaba a gyorskajakat, nem sportol, meg osszeiszik mindent.
Meg ott vannak meg ezek a cigirol elterjedt hazugsagok meg varosi legendak. En 12 eve dohanyzom, es jobb a kondim mint a nemdohanyosok tobbsegenek mert rendszeresen sportolok meg mozgok. Amikor atletikaztam a szakosztaly fele titokban rendszeresen cigizett, semmiben nem befolyasolta a teljesitmenyuket. Szoval le lehet szallni a dohanyosokrol, en se szolok be hany kilo csipszet meg gyorskajat ehetsz.
ma 17:10
Nem tudom, mit nem lehet megérteni azon, hogy OKÁDÉK BÜDÖS a cigi. Nem akarom szagolni. A barátom pipázik, annak imádom az illatát, sose szólok be neki, pedig ugye az is égő dohány. Viszont a cigitől konkrétan öklendezni kezdek, és/vagy 5 percig köhögök egyhuzamban, amíg nem ömlenek a könnyeim, tényleg tök jó érzés.
#15: És mit nem lehet megérteni azon, hogy ez a TE véleményed?! Neked büdös és okádék, nekem meg sok más embernek nem. És? Szerinted kit fog érdekelni, hogy te mit akarsz és mit nem? És sem akarok sok mindent, engem is sok minden zavar az utcán, például a sok totál részeg hajléktalan, akik bűzlenek és ezt kell szagolni a tömegközlekedési eszközökön, amire én havonta több ezer forintért megveszem a bérletet.. És ez csak egy példa volt, van még egy pár! Én ettől "öklendezem" és fordul fel a gyomrom, na most akkor mi van? Semmi, ez van.
Nem korlátozhatod az ember a személyes szabadságában, csak mert neked épp úgy tartja kedved, vagy mert téged ez meg az zavar.
#12 Csak szólok, hogy a cigarettafüst simán átszáll az egyik szobából a másikba, ugyanis a füst, nem fogod elhinni, nem olyan mint a lézer, hogy pontosan csak egy irányba terjed.
Az ha valaki képes odamenni hozzád mikor a buszmegállótól 10 méterre állsz, azt le kell szarni, de van hogy beülnek a buszmegállóba a zuhogó esőben, oszt választhatsz hogy vagy szarrá ázol, vagy szívod a bagójukat. Szóval lehet hogy te képes vagy kulturáltan dohányozni, és nem tudatosan mások arcába fújni a füstöt, (de ne feledd, a füst az terjed, és nem te határozod meg hogy merre ;-) de sokan bizony nem képesek erre. És úgy látom hogy ők vannak többségben. Apám konkrétan 32 év alatt nem tanultam meg hogy nem bírom a füstöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!