Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhetően szimpatizál velem egy srác, szemezésen kívül még nem történt semmi, viszont attól tartok a félénkségem miatt elutasító a kisugárzásom, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Félek közeledni, nem tudom, hogyan teremtsek kapcsolatot az illetővel, annyira tetszik ,hogy inkább kerülöm a helyzetet, mert tudom, hogy be fogok égni. Nem vagyok már tinédzser, 26 éves vagyok, sajnos kevés tapasztalattal a hátam mögött. :(2019. júl. 22. 21:47
1/9 A kérdező kommentje:
Kevésnek érzem magam.. :(
2019. júl. 22. 21:50
2/9 anonim válasza:
Pedig így sajnos az lesz a vége, hogy feladja, mert azt hiszi semmi esélye.
3/9 anonim válasza:
Ragassz egy papírt a hátadra " Igen TE! Te is tetszel nekem! Nyugodtan ide jöhetsz!"
4/9 anonim válasza:
Átérzem. Én is nagyon félénk vagyok sajnos. :(
5/9 anonim válasza:
Kicsit kevered a dolgokat. Nem azért nem lépsz oda hozzá, mert nincs tapasztalod, hanem szimplán a félénkséged miatt.
Amúgy nem gondolom, hogy egy nőnek így első körben a mosolygáson, szemkontaktuson és a köszönésen kívül túl sok dolgot tennie kéne.
6/9 anonim válasza:
Reménykedj benne, hogy ő életképesebb, és odamegy hozzád. Ha viszont ő is ilyen, akkor szarban vagy.
7/9 anonim válasza:
7 hónapig próbálkoztam egy ilyen lánynál, de nem nagyon lehetetett vele egyről a kettőre jutni. Ha kicsit is jobban éreztettem ,h érdekel, akkor bepánikolt, mindig távolságtartóbb lett. Folyton zavarban volt a közelemben, szemezett velem,aztán legközelebb rám se nézett. Nagyon belefáradtam egy idő után,hogy ennyire nem mutat semmit. Ha elhívtam valahova, akkor is kitért. Úgyhogy végül inkább hagytam, mert erőltetni nem akartam semmit.
8/9 anonim válasza:
"mert tudom, hogy be fogok égni"
Nem tudsz beégni. Ha tetszel neki, kb minden tetted imponálni fog neki.
Viszont ha elzárkózol, azt hiszi van barátod és csak szórakozol.
9/9 anonim válasza:
szerintem próbálj mosolyogni. Ha ez sikerül, akkor köszönni.
Ezután már sínen vagy. (persze ha nem futsz el, mikor hozzád szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!