Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikeres biszex férfiak rendelkeznek a legnagyobb tudással az ismerkedésről, hiszen férfiakat és nőket egyaránt el tudnak csábítani?
Figyelt kérdés
Ha így van, akkor tőlük lehet a legtöbbet tanulni a témában?2024. márc. 1. 17:09
1/8 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok?
2024. márc. 1. 17:09
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Hiszen egy biszex pasi nem tud minden pasit elcsábítani csak azt, aki szintén biszex vagy meleg.
3/8 A kérdező kommentje:
Több meleg/biszex pasi van, mint hinnénk (csak nem vállalják), szóval van választék bőven.
2024. márc. 1. 17:44
4/8 anonim válasza:
Ahogy rengeteg hetero is van, így megint megbukott az elméleted.
5/8 A kérdező kommentje:
A kérdésnek semmi köze ehhez a témához.
És leginkább biszex pasik válaszait várom, nem heterókét.
2024. márc. 1. 17:57
6/8 anonim válasza:
Ahogy látom nem kapkodnak választ adni, hiszen nagyon erre nincs mit írni.
7/8 anonim válasza:
Kissé kifacsart a látásmódod, kérdező.
Sok esetben minél fiatalabb valaki, annál kapósabb.
Ugyanakkor minél fiatalabb valaki, annál tapasztalatlanabb.
Nem állítom, hogy kizárólag ilyen okok állnak fenn, de ezek se elhanyagolható tényezők.
8/8 anonim válasza:
Biszex pasikent mondom, hogy nem igy van. Egyaltalan nem vagyok ismerkedesi guru. Pasiban es csajban is csak azt tudom “felszedni” akinek en is bejovok. Pasit sokkal konnyebb amugy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!