Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Próbáltatok már lesi-fotókat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltatok már lesi-fotókat csinálni nyilvános öltözőben, vagy nudista strandon?

Figyelt kérdés
Esetleg ha igen, rajtakaptak, sikerült, hogy reagáltak, ha észrevettek titeket?
2024. júl. 1. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Megyünk ki Délegyre a hétvégén, települj mellénk lesifotózni és tapasztalni fogod a reakciót.

Ha lebuksz jobb esetben csak kivágnak és töröltetik veled a képeket, rosszabb esetben "elbeszélgetnek" veled kicsit jobban + a telód sem biztos, hogy egyben marad.

2024. júl. 1. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
A barátnőm exchibionista. Nem zavarná ha nudista strandon lesi-fotót készítenél róla.
2024. júl. 1. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
#2 a többi embert viszont igen ha valaki telefonnal fényképzeget. Mindhármótokat kiküldenék, hogy csináljátok máshol.
2024. júl. 1. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Megpróbálhatod a lesifotózást, csak ne reméld, hogy a te telefonodat is olyan hamar, sőt, egyáltalán megtalálják a vízben a búvárok, mint ahogy megtalálták a Magyar Péter által a Dunába dobott telefont. Ráadásul örülhetsz, ha nem kapsz egy jófajta bírósági procedúrát személyiségi jogok megsértése miatt.
2024. júl. 2. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Na, a sok törvénytisztelő polgár leírta a frankót, akkor most jöjjenek utánam azok, akik a kérdésre válaszolnak...
2024. júl. 2. 07:22
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Öltözőben nem gondolnám,de nudi strandon tuti sokan csinálnak,hiszen mindenkinél ott a teló,szóval aki oda megy,készüljön föl,hogy jó eséllyel le lesz fotózva.
2024. júl. 2. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én járok nudira, de még soha nem vettem észre, hogy valaki lesből fotózik.Ahol többen vannak, nem is igen tudja megoldani sunyin.

Olyan volt, hogy készítettek fotót egy csapatról, de ott úgy álltak, vagy takarásban voltak a személyek. Előre szóltak és aki vállalta mehetett.

Egyébként meg ha esetleg csinál is valaki rólam magának képet, nem nagy ügy. Csak ne rakja ki semmilyen fórumra.

2024. júl. 4. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam már, hogy mintha egy idősebb muki a büfé teraszáról fotózott volna telefonnal. De minek ? Othon nézegeti a lógó kukimat ?
2024. júl. 13. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!