Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudnam elerni azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam elerni azt hogy ne alljon fel nudista strandon?

Figyelt kérdés

Nagyon akarok menni nudista strandra de nem tudok mert allandoan felall

Jogosan fel lehet tenni a kérdést hogy hogyha meg sosem voltal nudista strandon akkor honnan tudod hogy felallna-e?

Hat onnan hogyszoktam egyedul jarni uszni es azon a helyen 4 darab szauna van

Abbol 2 furdoruhas es 2nem

Ugye a ketto meztelen szauna kozul eggyik a ferfi masik a noi

Es en tobbszor is probaltam bemenni a meztelenbe de allandoan felallt

A strandon nyilvános zuhanyzo is van, de ott nem banom ha felall mert másoknak is lattam mar hogy felallt

Hogyan erjem el hogy ne alljon fel?

júl. 27. 14:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Próbáld meg agyban leválasztani a meztelenségről a szexualitást. Nekem pl nem állt fel még ott egyszer sem, pedig sok cuki csajszi volt, és néhányuk kimondottan dekoratív. De mind pucér volt. Teljesen.

Hetero vagyok és férfi, de nem impotens. Szóval fejleszd magad

júl. 27. 15:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idos vagy kerdezo?

En most voltam nudista strandon a tengerparton, egyaltalan nem allt fel, foleg ahogy lattam mennyi oreg foszer van. Sot a vizben annyira osszement az amugy meretes szerszamom, hogy mar azt ereztem cikinek :-))

júl. 27. 15:41
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Rossz lehet szerencsere nekem nem áll fel, pedig sokszor kanos vagyok ilyen helyen
júl. 27. 15:42
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
Maradj otthon, mindenki jobban jár.
júl. 27. 15:47
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Első alkalmakkor az újdonság varázsa miatt áll fel. Ha agyban el tudod választani a szexualitást és a meztelenséget, akkor idővel hozzászoksz és nem lesz ilyen gondod.

Én is így voltam az első szaunázáskor, de minden alkalommal egyre jobb volt a helyzet. Fejben dől el ez a dolog.

Tekintve, hogy a biszexualitás kategóriába írtad, gondolom te isbaz vagy, így persze több inger is ér. Ezeket kell tudni kezelni.

júl. 27. 16:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki 3x előtte
júl. 27. 17:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, az idő megoldja a problémádat ! Bár nekem volna ilyen gondom, tudnám kezelni !

De valóban, első pár alkalom a problémás. Meg fogod szokni a meztelenséget.Addig meg takard, vagy menj vízbe, és gondolj valami egészen másra. Munkahelyi, vagy otthoni problémát hogyan kellene megoldani.? mennyi 345-nek a gyöke ? stb.

júl. 28. 11:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Intézd el előtte. Valószínű az első alkalmakkor akkor is fel fog állni, de egyrészt el lehet takarni egy törölközővel mondjuk, másrészt ha nem kérkedsz vele, nem "toloda másik képébe" akkor a normlis nudi strandon nem nagyon fognak vele foglalkozni. Természetes dolog. 18L
júl. 28. 18:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal csődör vagy, azért. Nekem sajnos már nem áll fel pusztán a látványtól.
júl. 28. 22:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#9 szerintem ez nem sajnos és nem csak az életkortól függ. Egyszerűen meg kell érni ahhoz, hogy igazán meglásd a szépséget is és ne csak azt hogy izgató

#1 voltam

júl. 28. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!