Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz nudista strandon az anal plug?
Figyelt kérdés
Ki röhögnek szerintetek vagy nen?2023. márc. 2. 22:43
1/14 anonim válasza:
Szerintem ott gáz, lehetnek családosok, gyerekek is.
2/14 A kérdező kommentje:
Simma strandon is gáz csak nen látják vagy nem tudom?
2023. márc. 2. 23:03
3/14 anonim válasza:
Attól függ melyik nudira mész. Ha Rovinjba, Cap'd Agde-re vagy itthon olyan helyre ahol minden is történik ott nem gáz, inkább elismerés. Normál nudin viszont nincs semmiféle szexualitásra utaló mozzanat, ott nem fogják jó szemmel nézni (kivéve ha egy csinos nő vagy, de akkor meg a többi nő nem fog rád jó szemmel nézni).
5/14 anonim válasza:
Nem értem, ha strandra akarsz menni, ne dugj a seggedbe semmit, ha kúrópajtit keresel, akkor meg ne strandra menj.
Még te sem tudod, mit akarsz.
7/14 anonim válasza:
A nudista strand nem szexparti. Ok, hogy van olyan szexparti, ahol lehet strandolni, de ahogy egy swinger parti is bulihely is, még nem fog minden szórakozóhely swinger lenni. Érted? A nudista strandok a naturista embereknek vannak, akik szeretnék ruha nélkül lenni. De ahogy fent is írták, igen sok a családos. 8 éves kislányok előtt pl rohadtul nem kéne pluggal mászkálnod. Ahogy szaunában sem egyébként, hiába kell meztelenül lenni ott is.
A szex nem egyenlő a meztelenséggel, és a meztelenség nem egyenlő a szexszel.
8/14 A kérdező kommentje:
Szaunában törölköző kell menni ahova én járok ott nem veszik észre meg ott volt olyan nő aki távirányitos vibrátor ral volt bent és nagyon lehetett halan
2023. márc. 3. 07:25
9/14 anonim válasza:
Már az is gáz ha valaki nudista strandra megy
10/14 anonim válasza:
Tipikus homár.
Nem bírja ki, hogy ne produkálja magát.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!