Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam elerni azt hogy ne alljon fel nudista strandon?
Figyelt kérdés
Nagyon akarok menni nudista strandra de nem tudok mert allandoan felall
Jogosan fel lehet tenni a kérdést hogy hogyha meg sosem voltal nudista strandon akkor honnan tudod hogy felallna-e?
Hat onnan hogyszoktam egyedul jarni uszni es azon a helyen 4 darab szauna van
Abbol 2 furdoruhas es 2nem
Ugye a ketto meztelen szauna kozul eggyik a ferfi masik a noi
Es en tobbszor is probaltam bemenni a meztelenbe de allandoan felallt
A strandon nyilvános zuhanyzo is van, de ott nem banom ha felall mert másoknak is lattam mar hogy felallt
Hogyan erjem el hogy ne alljon fel?
júl. 27. 14:52
11/17 anonim válasza:
#10 úgy értem, általában nem elég az optikai inger az erekcióhoz. A nudi strandon persze nem is hiányzik :-) 22 lehettem talán, amikor a nudin egyszer felállt, de azóta soha.
13/17 anonim válasza:
Csak az első pár percet kell túlélni, de a rengeteg vénember látványától nem hiszem, hogy felállna, vagy menj vadnudira, ott mindent lehet.
15/17 A kérdező kommentje:
koszonom a jo valaszokat!
aug. 3. 22:38
16/17 A kérdező kommentje:
:)
aug. 3. 22:45
17/17 A kérdező kommentje:
a napokban tortent velem egy kis kaland a textil mentes szaunaban ( persze azert mert megint fel volt allva
akit erdekel irhat privatban
aug. 3. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!