Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » "Sex-Présgép" a térdeid...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Sex-Présgép" a térdeid alatt?!.. Kérlek szavazz és elküldheted észrevételeidet is... Ha kipróbáltad az új játékot, hogyan tetszett ez a különlegesség...?

Figyelt kérdés

Láttál, hallottás már ilyen sex-játékot?!

Egy új szexjátékot találtunk ki, - amit lány és fiú, vagy két pasi játszhat... amit elkereszteltünk "Sex-Présgép-nek"! Utána néztünk, ilyen játékot még soha senki nem talált ki!

A fiú hanyatt fekszik az ágyon, vagy bármin, álló farokkal... A másik (fiú vagy lány) hason fekszik a fiún és a fiú merev farkát szopja. (Ha lány-fiú felállás van, akkor alul fekszik a lány, a fiú fölül, a fiú nyalja a lány nunusát, a fiú farka a lány térdpofái között ingerlődik, ügyesen! Közben a hanyatt fekvő férfi (ha 1 vagy 2 férfi van), merev hímtagját a felső személy térd fölötti, a már lágyabb részét, két térde közé nyomja mocorogva, vízszintesen. Az alsó, hanyadt fekvő farkát szopja (2 lány esetén egyik nyalja a fekvőt) a felső, miközben a hason fekvő férfi, az alsó - a két térdfelső része közé nyomja az álló farkát, azt a másik lazán, finoman, (jobban - lazábban) a térdhúson nyomorgatva, beszorítva - lazítva stb, ingerli a végletekig... a fölül fekvő hímtagját, vagy az alsó a fölül fekvő lány nunusát... A "PRÉSGÉP" nagyon sokféle ingerre, játékra ad lehetőséget mindkét félnek! Nem árt az alul fekvő lábai alá teríteni egy papírtörölközöt, vagy rongyot, törcsit tenni a játék előtt, mert nagyokat lehet élvezni így - ha jól csináljátok... Érdemes gyakorolni minden korosztálynak - Hogy Fiatalok és Őrültek Maradjunk! - Érdekes újdonság a Présgép-sex...! (Végre, egy magyar sex-újdonság a SexPrésgép!) Kérlek, számoéj be, hogyan éreztétek magatokat a Sex-Présgép házi játékben...?!

#Kipróbáltátok az új Sex-Prés játékot? #Kik játszottak? Lány - Fiú ? #Kik játszottak? Lány - Lány ? #Kik játszottak?Fiú - Fiú? #Többen játszottátok? #Kérünk, mesélj a játékról.hogyan sikerült?
aug. 5. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Amikor ő szopik engem, akkor ugye, a feje a lábam köze-felé van, - thát as tewste is lejjebb kell, hogy legyen. Így a gyakorlatban az én farkam kb a térde közelében van!"

Ha ő szop téged, akkor a gyakorlatban a te farkad a szájában van, nem a térdnél.

Ha meg elírtad, és az ő farkától van szó, akkor ha valaha csináltad volna, tudnád, hogy nem a térdedhez esik az ő farka.

aug. 6. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem többet kellene olvasnod,hogy legyen némi szókincsed és fogalmazási tudásod... Nem facebook-ot vagy ilyesmit. Könyveket.
aug. 6. 16:00
 13/17 anonim válasza:
46%

Én a kérdezőnek segítenék egy picit, hogy az olvasóknak könnyebb legyen elképzelni ezt a kis játékot.

Na most:

Vegyünk egy meleg párt. Az egyik hanyat fekszik és lábait összezárja, míg a másik úgy helyezkedik el, hogy körülbelül a párja térdére ül, és az álló péniszét a pasija combjai közzé csúsztatja, és magyarán bassza a párja lába közét. Míg ezt csinálja előre dől és a barátja farkát kényezteti…

Remélem, így érthetőbb és elképzelhetőbb lett mindenki számára.

Jaa!

Ut: A kérdező barátja vagyok… :)

Mi jókat játszunk így. Barátom kényelmesen ellazulva élvezi a kényeztetést, míg én is inger alatt vagyok és több élvezet van a szájmunkában.

aug. 6. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Kezeltesd magad kérdező.
aug. 7. 15:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem csoda, hogy így "olvasni" kicsit furcsa - de csinálni (ha így csinálod), nagyon jó, új érvés, élmény... Lehet sértegetni, de azért teszed, mert el sem tudod képzelni, milyen, hogyan működik... de sebaj, nem kell mindenkinek intelligensnek lenni... Én jó indulattal próbáltam elmagyarázni egy valóban furcsa felállást - de könnyebb csinálni, mint elmagyarázni... Ja, és írtam jónéhány verset, könyveket, amik persze meg is jelentek... Ismered azt az érzést, amikor olyan lelkes vagy, hogy átadd az élményt, az érzést, mert jót akarok Nektek... hogy az ember már maga is belekavarodik... de hiszem, tudom, hogy aki kipróbálja, annak nagy élmény lesz... akkor is, ha elsőre nem úgy megy... és nem is kell mindenkinek... elég, ha kritizálja a jószándékút... de igazad van, nem kell a másiknak segíteni, új játékot mutatni, - elég, ha önző módon csak mi csináljuk oszt jólvan...! :) Én, ha valamit nem értek, akkor kérdezek... és nem cikizem a másikat... aki jót akar neked és másoknak... Igaz, Semmelweiset is mennyit gyötörték, míg megértették azt, ami alapjában evidensnek kellett volna lenni... se nem is akarták megérteni, mert egy hülye, gyenge magyar volt... és a Tisztelt kollégái által kedte ki idegrendszerét a sok támadás... No ne aggódj, én ettől nem leszek gyogyós... és (másban) ugyanúgy fogok segíteni annak, akinek lehet, vagy kéri... Dajnálom, hogy így alakult, - és remélem, lesznek akik kipróbálják és nagy és új élvezeteket fog adni annak, aki nem úgy áll hozzá, hogy "miért nem működik...", hanem kitalálja a leírtak alapján, HOGYAN MŰKÖDIK... és majd megérti, miért szántam időt, energiát atrra, hogy másokkal is megosszak egy kipróbált, jól bevállt újdonságot... Érezd jól magad...
aug. 8. 01:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy teljesen érthetetlenül fogalmaztál. Többször is. És azért nem fedeztél fel akkora dolgot, hogy ennyire lesokkolj tőle, hogy írni se tudj. De látom önérzet azért szorult beléd, duplán is az önkritika helyett is. Ha tényleg verseket írtál volna, visszaolvasva a szöveged inkább elnézést kellett volna kérni, és megfogalmazni érthetően. Érdekes, a haverodnak egyből ment, pedig úgy sejtem, ő nem tartja magàt költőnek.
aug. 8. 07:43
 17/17 anonim válasza:
46%

16-os.

Tényleg ír és sok mást is csinál(t). Kicsit össze csapta, mert fáradt volt. ( Ő csak megélni szokta, én irányítóm a történéseket…)

aug. 8. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!