Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meleg hazafiak ?
Róluk sosem beszélnek.
Ha beírod a gugliba, ott sem találsz erről semmit.
A melegek között vannak hazafiak, tehát itt köztetek ?
Én ismerek egy ilyen fiút, és vannak olyanok, akik ezt nehezen tudják felfogni.
És érdekelne, hogy Ő egy kivételes eset, vagy természetesen nagyon sok meleg van így ezzel ?
Köszi! :)
A Hazát szolgálni ha kell kötelesség, akár meleg, akár leszbikus, akár hetero vagy.
Legyél büszke arra, hogy magyar vagy! Ezer év sorcsapásai, tatárok, törökök, két háború, igazságtalan Trianon, orosz megszállás és még él a nemzetünk. Az őseink nem azért harcoltak megannyi csatában, hogy hűtlen legyél a Hazához.
Mit értesz ez altt
Ismerek katonát, főorvost, Rendört aki homoszexuális.
A szexuális érdeklődésnek/identitásnak ehhez az ég világon semmi köze, maximum egy faktor lehet abban, hogy aki meleg, ritkábban hajlik a political compass autoriter oldala felé (kommunizmus, fasizmus) mivel ezek az ideológiák általában, finoman szólva előnytelenek számára, illetve az autoriter irányzatok fő ellenségei közé tartoznak az egyén jogai és azok védelme, ami egy meleg esetében halmozottan problémát jelenthet.
Viszont a kultúrális önazonosuláshoz, hazaszeretethez, stb. Semmi köze nincs.
Ahogy én pl. Hetero vagyok, de egyáltalán nem vagyok hazafi, sőt kb. Semmilyen jelentős kapcsolatom nincs a magyar kultúrával, sem a magyar öntudattal, meg ilyen hazafias dolgokkal.
Na, ahogy az én heteroságom nem befojásolja azt, hogy nem kötődök az országhoz, úgy egy meleg személy melegsége sem fogja befolyásolni, ha ő meg mondjuk igen.
6-os! Nem vagy egyedül! 🙂🙂🙂
De engem az LMBTQXYZ aktivistáitól is kever a hideg! Undorítóak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!