Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Sex-Présgép" a térdeid alatt?!.. Kérlek szavazz és elküldheted észrevételeidet is... Ha kipróbáltad az új játékot, hogyan tetszett ez a különlegesség...?
Láttál, hallottás már ilyen sex-játékot?!
Egy új szexjátékot találtunk ki, - amit lány és fiú, vagy két pasi játszhat... amit elkereszteltünk "Sex-Présgép-nek"! Utána néztünk, ilyen játékot még soha senki nem talált ki!
A fiú hanyatt fekszik az ágyon, vagy bármin, álló farokkal... A másik (fiú vagy lány) hason fekszik a fiún és a fiú merev farkát szopja. (Ha lány-fiú felállás van, akkor alul fekszik a lány, a fiú fölül, a fiú nyalja a lány nunusát, a fiú farka a lány térdpofái között ingerlődik, ügyesen! Közben a hanyatt fekvő férfi (ha 1 vagy 2 férfi van), merev hímtagját a felső személy térd fölötti, a már lágyabb részét, két térde közé nyomja mocorogva, vízszintesen. Az alsó, hanyadt fekvő farkát szopja (2 lány esetén egyik nyalja a fekvőt) a felső, miközben a hason fekvő férfi, az alsó - a két térdfelső része közé nyomja az álló farkát, azt a másik lazán, finoman, (jobban - lazábban) a térdhúson nyomorgatva, beszorítva - lazítva stb, ingerli a végletekig... a fölül fekvő hímtagját, vagy az alsó a fölül fekvő lány nunusát... A "PRÉSGÉP" nagyon sokféle ingerre, játékra ad lehetőséget mindkét félnek! Nem árt az alul fekvő lábai alá teríteni egy papírtörölközöt, vagy rongyot, törcsit tenni a játék előtt, mert nagyokat lehet élvezni így - ha jól csináljátok... Érdemes gyakorolni minden korosztálynak - Hogy Fiatalok és Őrültek Maradjunk! - Érdekes újdonság a Présgép-sex...! (Végre, egy magyar sex-újdonság a SexPrésgép!) Kérlek, számoéj be, hogyan éreztétek magatokat a Sex-Présgép házi játékben...?!
Nekem az sem világos, hogy 2 emberről van szó, vagy 3? Mert ha hanyadt fekszik, és szopom, hogy tudja bárhová is dugni a farkát? Vagy ha én vagyok alul, és ő nyal, a farka a közelében sincs a térdeimnek...
Nekem ez nagyon zavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!