Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » "Sex-Présgép" a térdeid...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Sex-Présgép" a térdeid alatt?!.. Kérlek szavazz és elküldheted észrevételeidet is... Ha kipróbáltad az új játékot, hogyan tetszett ez a különlegesség...?

Figyelt kérdés

Láttál, hallottás már ilyen sex-játékot?!

Egy új szexjátékot találtunk ki, - amit lány és fiú, vagy két pasi játszhat... amit elkereszteltünk "Sex-Présgép-nek"! Utána néztünk, ilyen játékot még soha senki nem talált ki!

A fiú hanyatt fekszik az ágyon, vagy bármin, álló farokkal... A másik (fiú vagy lány) hason fekszik a fiún és a fiú merev farkát szopja. (Ha lány-fiú felállás van, akkor alul fekszik a lány, a fiú fölül, a fiú nyalja a lány nunusát, a fiú farka a lány térdpofái között ingerlődik, ügyesen! Közben a hanyatt fekvő férfi (ha 1 vagy 2 férfi van), merev hímtagját a felső személy térd fölötti, a már lágyabb részét, két térde közé nyomja mocorogva, vízszintesen. Az alsó, hanyadt fekvő farkát szopja (2 lány esetén egyik nyalja a fekvőt) a felső, miközben a hason fekvő férfi, az alsó - a két térdfelső része közé nyomja az álló farkát, azt a másik lazán, finoman, (jobban - lazábban) a térdhúson nyomorgatva, beszorítva - lazítva stb, ingerli a végletekig... a fölül fekvő hímtagját, vagy az alsó a fölül fekvő lány nunusát... A "PRÉSGÉP" nagyon sokféle ingerre, játékra ad lehetőséget mindkét félnek! Nem árt az alul fekvő lábai alá teríteni egy papírtörölközöt, vagy rongyot, törcsit tenni a játék előtt, mert nagyokat lehet élvezni így - ha jól csináljátok... Érdemes gyakorolni minden korosztálynak - Hogy Fiatalok és Őrültek Maradjunk! - Érdekes újdonság a Présgép-sex...! (Végre, egy magyar sex-újdonság a SexPrésgép!) Kérlek, számoéj be, hogyan éreztétek magatokat a Sex-Présgép házi játékben...?!

#Kipróbáltátok az új Sex-Prés játékot? #Kik játszottak? Lány - Fiú ? #Kik játszottak? Lány - Lány ? #Kik játszottak?Fiú - Fiú? #Többen játszottátok? #Kérünk, mesélj a játékról.hogyan sikerült?
aug. 5. 20:05
A kérdező szavazást indított:
KIpróbáltátok az új Sex-Prés játékot?
Lány-Fiűval?
Lány-Lánnyal?
Fiú-Fiúval?
5 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miafasz????
aug. 5. 20:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora zagyvaságot bazmeg...
aug. 5. 20:10
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a baromság????
aug. 5. 20:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Okéjórendbenköszi.
aug. 5. 20:22
 5/17 A kérdező kommentje:
Javaslom, olvasd el mégegyszer és értelmezd... Nagyon bejött többeknek! A lényeg, hogy a fiú (vagy lány) hanyatt fekszik, a csaj (v. fiú) szopja (ugye szemből- közben a szopó csaj (v. fiú) két térde közé becsúszik a kellemesen szopja a hanyatt fekvő fiút, - miközben a lány v. fiú a hanyattfekvő srác farkát a térdei combfelöli két térdfölötti része közé befogja és kőzte a merev farkát mozgatja nagyon kellemesen...le-föl, minden irányban... Ha akarsz egy kis krémet tehetsz oda - és miközben szopnak (vagy szopod a másikat), soha nem érzett finomságot érzel a térdeid között - vagy a farkad érez egy különleges, érzéki mozgást, amitől begerjedsz... ez NAGYON IZGI A HANYATT FEKVŐ PASINAK IS és az IZGATÓNAK IS!!! Mi már sokszor csináltuk és tényleg valami egészen új érzés... csak megfogalmazni írásban, szinte lehetetlen... UGYE ÉRTED MÁR?! Kellemes új érzéseket kívánopk mindkettőtöknek is...
aug. 5. 20:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam a pasimnak, hogy próbáljuk ki, de úgy látszik ma este nem lesz szex, mivel lebolondozott, és hazament. Valami tipp, hogy legközelebb, hogy adjam elő ezt???😂
aug. 5. 20:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehetne értelmezni, nem arról szólna minden komment, hogy ez mekkora baromság...
aug. 5. 20:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az sem világos, hogy 2 emberről van szó, vagy 3? Mert ha hanyadt fekszik, és szopom, hogy tudja bárhová is dugni a farkát? Vagy ha én vagyok alul, és ő nyal, a farka a közelében sincs a térdeimnek...

Nekem ez nagyon zavaros.

aug. 5. 21:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A kábszi rossz,értem?
aug. 6. 07:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Barátaim, egy kis "beleélés..." Amikor ő szopik engem, akkor ugye, a feje a lábam köze-felé van, - thát as tewste is lejjebb kell, hogy legyen. Így a gyakorlatban az én farkam kb a térde közelében van! Ekkor csak annyit kell csinálni, hogy az ő térdei közé kell berakni az én álló farkincámat és akár ő, akár én - vagy együtt odaigazítom a térdei közé - azaz annál kivsit feljebb a combok felé, ahol puha, kipárnázott husika várja a farkincámat... :) Nagyon élvezetes ez így, lehet, először nem megy azonnal, de csak egy picit kell odafigyelni... mindkettőnknek nagyon jó!!! Lehet így is elmenni és lehet majd más pózokat is felvenni... Haveroknak elmondtam, MEGMAGYARÁZTAM, mindegyik megköszönte és azt mondta, hogy nem érti, hogy ez még nem jutott senkinek eszébe... :) ?! Tehát: azért neveztük el SEX-PRÉSNEK, mert valóban a két térd "préseli a farkat, - de nagyon "újszerű" módon... ez már tőletek függ... Kellemes játékot kívánok - rájöttök, - vagy mutassuk meg?! :)
aug. 6. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!