Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem furcsa? Miert elvezi ezt haverom?
Figyelt kérdés
Sokszor vagyunk együtt delutanonkent, van hogy ö jön at hozzam,vagy en hozza.
Mar masodjara törtent meg hogy rajtam fekszik az agyon (en hason)
Es ugy csinal mint aki dugna meg mondja hogy ö nagyon kanos.
Es mar ketszer is elelvezett a gatyajaba közben.
Mindketten fiu vagyunk.
Massal is törtent mar hasonlo?
2024. márc. 22. 14:47
61/65 Tiboo92 válasza:
Ahogy olvasom itt sokan azt írják engedd meg hogy betegye! Hova ennyire sietni? Szerintem tök jó egy kis jatszadozas ha mindketten elvezitek így ahogy történt! Aztán ha úgy van akár pl egyszer legyél csak boxerba! És úgy csináljátok! Aztán ha úgy van és mindkettőnknek tetszik akkor jatszatok így! Semmi rossz nincs benne ha elvezitek! Nem kell egyből dugni!
62/65 anonim válasza:
Azóta Mizu?
Egyébkent nem volt fura hogy látod a legjobb barátodat elélvezni? Vagy ez pasiknal normális?
63/65 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Csak örülsz neki, ha a barátod elélvez, attól amit csinálsz vele.
64/65 anonim válasza:
Szerintem si normális. Volt gy barátom már gyerekkorunktól barátok voltunk. Persze amikor tizenévesek voltunk érdeklődni kezdtünk a szex iránt. akkor próbáltuk ki milyen a szex azonos neművel. A lényeg tetszett. Néztük egymás ahogy eléveztünk majd egymásnak csináltuk. Jó látni és érezni a másik gyönyörét amit én vagy ő adott nekem. Volt olyan hogy megkérdeztem a barátom, hogy akarja e hogy kiverjem neki. Mert jó volt hallani és látni ahogy fröcsköl. Persze ez forditva is igaz volt. Nekünk ez természets volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!