Sony Linkbuds S fülhallgatót vettem nemrég, de furcsa recsegést hallok ha kicsit fentebb van a hangerő, haverom telefonján nem volt ilyen. Valami tipp?
Figyelt kérdés
Miközben szól a zene, furcsa recsegő hangokat hallok ha nagyobbra állítom a hangerőt. Kipróbáltam a haverom telefonján is, és nála semmi baj nem volt. Xiaomi Mi 9 Lite telefonom van. Próbáltam hangszínt állítani Spotifyon, Headphones alkalmazáson keresztül is de semmi sem működött.. Egyszerűen nem tudom mit kezdjek vele...2022. aug. 14. 20:55
1/1 anonim válasza:
Próbáld ki más bluetooth fülessel is. Ha marad a zaj, akkor a telefonban van a hiba.
Esetleg tegyél egy próbát repülő módban. Akkor kikapcsol minden, de utána vissza tudod a bluetooth-t kapcsolni. Arra gondolok, hogy a GSM modul vagy a wifi működése is vihet be ilyen zajt a tápon rosszabb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!