Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez csak nekem furcsa? Miert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem furcsa? Miert elvezi ezt haverom?

Figyelt kérdés

Sokszor vagyunk együtt delutanonkent, van hogy ö jön at hozzam,vagy en hozza.

Mar masodjara törtent meg hogy rajtam fekszik az agyon (en hason)

Es ugy csinal mint aki dugna meg mondja hogy ö nagyon kanos.

Es mar ketszer is elelvezett a gatyajaba közben.

Mindketten fiu vagyunk.

Massal is törtent mar hasonlo?

2024. márc. 22. 14:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
51%
49) szegyen vagy... Ez megcsalas akarhogy magyarazkodol... Sot ha tudna a nejed hogy te kaptad seggbe, meg durvabbnak tartana minthogy te dugtal ferfit. Eszem megall.
2024. jún. 15. 20:05
 42/65 anonim ***** válasza:
64%
Leszarom, hogy te mit gondolsz erről. Ennyi.
2024. jún. 16. 17:37
 43/65 anonim ***** válasza:
78%
Nem is kell mással foglalkozni. Mindenki úgy él, ahogy szeretne ahogy neki tetszik. Az meg hogy néhány személynek nem tetszik, hogy más srácok csaj mellett pasira vágynak, akkor így jártak. Lehet épp a nem tetszését kifejező személy fia lesz meleg/biszex...aztán nem tehet majd róla.
2024. jún. 16. 20:58
 44/65 anonim ***** válasza:
60%

"szegyen vagy... Ez megcsalas akarhogy magyarazkodol..."

Nem látom, hogy itt bárki kért volna erkölcsi ítéletet.

"Sot ha tudna a nejed hogy te kaptad seggbe, meg durvabbnak tartana minthogy te dugtal ferfit"

Jó, hogy te így látatlanban tudod, hogy mit gondolna a neje. Közben meg lehet, hogy a neje is csalja őt fűvel-fával.

"Az meg hogy néhány személynek nem tetszik, hogy más srácok csaj mellett pasira vágynak"

Legjobban azokat szokta zavarni, akik maguk is így vannak vele, de nem sikerül, és savanyú a szőlő.

2024. jún. 17. 10:35
 45/65 anonim ***** válasza:
29%

Jo eg osszegyult a csalo pasik tarsasaga. Nekem nem azzal van a gondom, hogy ki kivel szexel, de ez a meglett 60as ember azt hiszi micsoda meno es barati dolog, hogy eveken at csalja a nejet. Ne emeljuk mar fel az ilyeneket...

Ha biszex lesz a fiam/lanyom es olyan lesz mint a gyakoris szemet bagazs itt, ki lesz tagadva a picsaba. Nem aztert mert biszex, hanem mert nem egy ontelt, a csaladjat szembekopo, szexparazitanak lett/lesz nevelve. Ha ti ilyenek akarjatok a gyerekeiteket mint ti, akkor hajra,de en nem ilyen embereket akaeok magam kore.

2024. jún. 18. 17:48
 46/65 anonim ***** válasza:
64%
Savanyú a szöllő?
2024. jún. 19. 10:37
 47/65 anonim ***** válasza:
77%
Neked meg az igazság? 🤣
2024. jún. 20. 15:54
 48/65 anonim ***** válasza:
75%
Azok, akik itt bíztatják a kérdezőt, hogy legyen aktív, valószínűleg maguk is vagy biszexek, vagy monoszexuálisak.
2024. jún. 23. 14:43
 49/65 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem vegyél sikosítót, vetkőzzetek le és csinálja úgy.

Mond neki hogy rakja be neked nyugodtan a farkát.

aug. 8. 09:10
 50/65 anonim ***** válasza:
89%

bárcsak nekem is lenne ilyen haverom :P

én már odáig jutottam, hogy engedném is megdugjon :P

mert annyira ki akarom próbálni a passzív szerepet

de sajnos nincs olyan haverom/barátom, aki megdugna engem

aug. 8. 16:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!