Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem furcsa? Miert elvezi ezt haverom?
Sokszor vagyunk együtt delutanonkent, van hogy ö jön at hozzam,vagy en hozza.
Mar masodjara törtent meg hogy rajtam fekszik az agyon (en hason)
Es ugy csinal mint aki dugna meg mondja hogy ö nagyon kanos.
Es mar ketszer is elelvezett a gatyajaba közben.
Mindketten fiu vagyunk.
Massal is törtent mar hasonlo?
"szegyen vagy... Ez megcsalas akarhogy magyarazkodol..."
Nem látom, hogy itt bárki kért volna erkölcsi ítéletet.
"Sot ha tudna a nejed hogy te kaptad seggbe, meg durvabbnak tartana minthogy te dugtal ferfit"
Jó, hogy te így látatlanban tudod, hogy mit gondolna a neje. Közben meg lehet, hogy a neje is csalja őt fűvel-fával.
"Az meg hogy néhány személynek nem tetszik, hogy más srácok csaj mellett pasira vágynak"
Legjobban azokat szokta zavarni, akik maguk is így vannak vele, de nem sikerül, és savanyú a szőlő.
Jo eg osszegyult a csalo pasik tarsasaga. Nekem nem azzal van a gondom, hogy ki kivel szexel, de ez a meglett 60as ember azt hiszi micsoda meno es barati dolog, hogy eveken at csalja a nejet. Ne emeljuk mar fel az ilyeneket...
Ha biszex lesz a fiam/lanyom es olyan lesz mint a gyakoris szemet bagazs itt, ki lesz tagadva a picsaba. Nem aztert mert biszex, hanem mert nem egy ontelt, a csaladjat szembekopo, szexparazitanak lett/lesz nevelve. Ha ti ilyenek akarjatok a gyerekeiteket mint ti, akkor hajra,de en nem ilyen embereket akaeok magam kore.
Szerintem vegyél sikosítót, vetkőzzetek le és csinálja úgy.
Mond neki hogy rakja be neked nyugodtan a farkát.
bárcsak nekem is lenne ilyen haverom :P
én már odáig jutottam, hogy engedném is megdugjon :P
mert annyira ki akarom próbálni a passzív szerepet
de sajnos nincs olyan haverom/barátom, aki megdugna engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!