Miért ciki,illetve furcsa sok ismerősöm,haverom számára az,hogy még sosem voltam részeg?
Mert furcsa ismerőseid vannak.
Az én ismerőseim nem rökönyödnek meg rajta, hogy én már elmúltam ötven sose rúgtam be, nem csaltam meg a férjemet, és nem is dohányoztam. És káromkodni se szoktam, erre is tekintettel vannak. Ha valamelyiküknek mégis kicsúszna a száján egy-egy durvább szó, mikor beszélgetünk, általában elnézést kér.
Persze az is lehet, hogy furcsálják mindezt, csak nem teszik szóvá.
Ha zavar, hogy kilógsz a sorból, mondd nekik, hogy "de, a múlt héten egy este próbaképpen berúgtam. Köszönöm, elég volt egy életre."
Miért kell bárkinek tudnia? Az ivás nem egyenlő a részegséggel, a felnőtt emberek nagy része nem lesz talaj részeg egy kis alkoholtól, társaságban te is ihatsz egy kicsit hogy minimálisan feloldódj és ennyi. Ha pedig nem hagynak békén vele, mert tipikus itatós társaságban vagy akkor mondd, hogy most nem kívánod vagy ilyesmi.
"Ez annyira különleges lenne?" Nem vagy különleges, kulturált felnőtt emberek nem szokták rommá inni magukat.
Én régebben elég konolyan toltam mindent és ittam a haverok akkor úgynéztek rám hogy “állat”
Aztán kb 10éve drogok nélkül
Inni is nagyon ritkán
Csak tépek de a tolerancia miatt azis csak füstölés megszokás..rég nemáltam már be
Inni meg nagyon ritkán iszok és mostis “állat” a bélyegem de mert nem iszok…nincs igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!