Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kedvetek beszélgetni a biszex élményeitekről? Férfiak válaszát várom.
Figyelt kérdés
Hogyan indult? Milyen volt az első alkalom? Legjobb/legrosszabb élmény?febr. 18. 06:27
21/48 anonim válasza:
Már írtam bár erre a kérdésre, nem tudom, mi minden érdekel erről, kérdező, de említhetek további eseményeket is. Azt e kérdés alatt nem említettem, hogy kisfiú koromban elszenvedtem nemi erőszakot. Már kérdésnél már tettem erről említést. Szerintem abba, hogy miként viszonyulok férfiakhoz, az a traumám is bejátszik mind a mai napig.
Uni/passzív vagyok, leginkább lány szeretek lenni, de csak szimpatikus pasassal.
Ellenben az erőszkos és macsó pasikat máig kerülöm, a bunkókat is.
Nem vagyok se mazo, se szado, se szubmisszív, viszont imádok leguggolni és kielégíteni szimpi férfiakat a számmal, odaadni magam. Dugatnám is magam, abban még sajna nem volt részem.
22/48 anonim válasza:
Nekem viszonylag egyszerűen indult. Rajottem hogy vonzodom a szep farkakhoz is. Volt pár élményem, amik nagyon tetszettek, sajnos nehéz találni partnert ehhez. :)
24/48 anonim válasza:
Személyes élményeim nincsennek, leginkább beszélgetek és beszélgetések közben vannak fantáziálások plusz egy-két képcsere ha belefér a beszélgetőpartnernak.
27/48 anonim válasza:
#25 27 éves (sorry elírás volt 26ban)
28/48 anonim válasza:
Köszönöm, biztos kitudod majd próbálni;)
29/48 anonim válasza:
#28 köszi. nem feltétlen látok rá esélyt, de kitudja mit hoz az élet.
30/48 anonim válasza:
Azért beszélgetni is jó róla;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!