Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje szeretném kipróbálni a szopást, péniszmérettől függetlenül. Milyen élményeitek vannak orális szex terén?
Kösd fel a gatyád, ellég nehéz lesz normélis emebrt találni aki nem kamus.
28F, Pest
Van egy 50-es évei végén járó pasi, akit rendszeresen leszopok :) átlagos, 15-16 centis farka van és tök jó, mert nem túl kicsi, nem túl nagy.
Rám ír, hogy "ma jó?" és ha igen, akkor megbeszéljük, mikor megyek. Kint vár a kapuban, köszönünk, bemegyünk, térdelek és már tolja is a számba. Van, hogy egy fél órát is elmalackodunk, de van, hogy csak elfekszik és pár perc alatt csúcsra juttatom.
Egyrészt élvezem ott közben, van, hogy verem magamnak miközben csinálom, másrészt később tök jó rá visszagondolni maszti közben.
Még tavaly nyáron egy nálam pár évvel idősebb sráccal játszadoztunk kicsit...Először közös masztinak indult,aztán szopni kezdtem,pár perc után hozzányomott a falhoz és dugni kezdte a számat,majd mindketten az én testemre élveztünk,szuper volt,csak attól felizgulok hogy rá gondolok.
De az orálozós rész nem tartott tovább 5 percnél,így nem tudtam sokat gyakorolni
Idén nyáron meg sajnos nem volt semmi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!