Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, cumizás szempontjából milyen péniszméret az ideális?
Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 20:01
2/10 anonim válasza:
Olyan amelyik értelmes, figyelmes pasihoz tartozik nem egy péniszméret idiótához.
4/10 anonim válasza:
Egy a biztos. A nagy meret, fokent vastagsag, baromi kenyelmetlen. Van, akinek az allkapcsa se gyozi.
Azert szerintem a 17 az atlag, de a magyarok elegge gyenge atlagot hoznak.
5/10 anonim válasza:
Nekem 17 cm, es 4,5-5 cm vastag azért nem volt meg olyan, hogy valakinek gondja lett volna, igaz szerintem csak atlagos meretem van.
7/10 anonim válasza:
Csak a szájuk jár, vagyis csak a duma megy.
Nekem kicsi van de nem sikerült olyan csaj kifogni aki bekapta volna tövig. 8-10 cmnél már megy a hiszti...
De lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
8/10 anonim válasza:
Talán a nagyobb, mert ott gyakrabban látod, a méret pedig izgató :)
20/L
9/10 anonim válasza:
Fiatalabban az átlagon aluliakat szerettem, mert az olyan kis szép és befért a számba. 30 felé közeledve az egyre nagyobbak tetszenek, amik minél mélyebbre lemennek a torkomon... ;)
10/10 anonim válasza:
Minnél nagyobb annál jobb :D De egyébként minden méret megfelelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!