Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszméret. Lányok véleménye?
Rengeteg péniszméret kérdés van. Minden kérdésbe gyakorlatilag mm pontossággal adják meg hosszra , vastagságra, kerületre. Azt tudjuk hogy a fiúk kb az első merevedéstől kezdve mérik.
A kérdésekre a csajok mindig irják hogy ennyi meg annyi az átlag, ez meg az a jó, kicsi, nagy stb...
A lányok honnan tudják a méretet? Van olyan lány aki akár csak poénból mért már péniszt? Vagy amiket mondanak számokat az mind a fiúktól származó adatok?
Megkérdezi egyáltalán a lány a méretet? Múlhat a szexuális kielégülés azon a 2-3 centin? ( És végül csak úgy , lányok mekkora számotokra az ideális, de ez csak mellékesen )
Múlhat 2-3 centin is elég sok. Pl a 13 és 16 között azért nagy különbség tud lenni. :)
A másik kérdésre válaszolva nem mértem még péniszt, de a legtöbb fiú magától is elmondja, főleg ha nagy neki és azért annyira ne vagyok vak, hogy 2-3 centikkel átverjenek.
A kérdés azon felére válaszolok, ami nem hangzik el naponta 5x:
Barátom mondta már, plusz nekem van annyi szemmértékem, hogy ha ránézek, akkor tudjam, nagyot kamuzott-e vagy nem.
27N
Jó a szemmértékem. Fiatalkorom óta foglalkozom kreatív dolgokkal sok mérendő adat közel pontosan rögzült. Élőben látva elég jól eltudom találni a méretet.
Van, hogy rákérdezek, kíváncsi vagyok hazudik-e és ha igen mennyit lódít az illető.
Volt olyan aki soha nem mérte meg, de mondta, hogy szerinte x cm lehet. Én fél cm-el többet mondtam volna rá.
Volt aki 2cm-t összement, nem kérdeztem, magától mondta elsőre hazudott majd szerintem rájött, hogy tudom és ő maga hozta szóba még vagy 2x a méretet amikoris már kisebbet mondott. Végül lement arra a számra amit eredetileg gondoltam.
Barátnőkkel pedig volt olyan, hogy lelkes élménybeszámolót tartott a lány "volt vagy 20cm" és közben illusztrálja a méretet. Mondom az max 15-16 lehet, nem hitte el, lemértük. Igazam lett.
Szerintem a vastagságon több múlik, én 13-18 közé eső bármilyen hosszal nagyon boldog vagyok.
A hazugságot viszont nem szeretem. Ha valaki jelentőset lódítana és rossz passzomban talál lehet szóvá is tenném.
Mondják is mekkora, van szem mértékem és volt olyan barátom akinek meg is mértem.
Nekem a legjobb a 18-20 centi koruli
Remek. Akkor nemcsak hogy az átlagnak hazudott méretnél jóval nagyobb kell minden csajnak, de le is bukok ha kicsit szépiteni akarom a kis méretemet.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!