Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb méretű pénisszel is lehet barátnőt találni aki később feleség és anya lenne?
Figyelt kérdés
Tehát olyat aki megelégedne egy kisebb mérettel, kitartana a párja mellett és nem csalná meg ezért?!2019. márc. 1. 23:00
3/10 anonim válasza:
Nem vagy te egy kissé telhetetlen?!
4/10 anonim válasza:
Nekem 12 centi és igen lehet. Szült nekem gyereket. Szeretjük egymást.
5/10 anonim válasza:
Én találtam! Van egy aranyos gyerekünk! Szakasztott olyan mint a postás!
7/10 anonim válasza:
Az enyém 18 cm és még nem találtam
10/10 anonim válasza:
Nem a méret számít. Viszont tudnod kell, hogy szerelem ellen nincs orvosság. A legnagyobb boldogságba is beüthet a villám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!