Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi, ha beteg lesz pl. influenzás, szinte egy baba szintjére megy vissza, a feleségének kell úgy ápolnia őt, mint régen anyukájának. Nők, ti gondoskodtok a férjetekről, amikor valami nyavalya földhözvágja? Lesztek ezen időre az "anyukái"?
A párom, napközbe munkából is meglépett, hogy gyógyszer bevéve, jegelés megvan, jeget csinált, körbe rakott itallal, kajával:)) Kb úgy bánik velem, mint egy egy hónapos csecsemővel. Mondom hogy nem kéne, akkor fel van háborodva.
Viszont ha ő beteg, akkor hagyjam békén, megold ő mindent magának felkiáltással.
ma 11:14
Néha kicsit sok:)) Mondjuk, a leirt esetnél nem kis láz volt, hanem az volt a tét, lesz-é még szex. Olyan jellegű volt a problémám.
Exem ilyen volt, köhintett kettőt, 24es neo citran már ott figyelt az asztalon, mézes tea, húsleves, százas zsepi és hozzak neki strepsilst mert meghal mindjárt. XD
Egyébként nekem ez nem volt akkora nagy elvi kérdés, ha ettől jól érezte magát, én ápoltam kicsit.
Mostani párom meg ilyen terminátorban tolja, 39,8as lázzal úgy kell rászólni, hogy ugyan takarodj már vissza aludni, mert nem mész így dolgozni az egészen biztos. Majd meghal, de alig bír leállni.
Szerintem ez rosszabb, mert sokkal hosszabban beteg, mintha egyszer egy hétig feküdne és kipihenné.
Én is ilyen pasi vagyok, jól esik a gondoskodás. 37,2 nálam már súlyos láz. :))
Viszont forditva is gondoskodom a feleségemről, ha ő beteg.
Nem minden férfi ilyen :)
Én pl voltam olyan rosszul, hogy nem akartak kiengedni a kórházból, tolókocsival közlekedtem mert állni se bírtam ájulás nélkül. Bent akartak tartani de inkább hazaszöktem saját felelősségre. Mármint inkább hazavonszoltam magam, mert utálok kiszolgáltatott helyzetben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!