Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi, ha beteg lesz pl. influenzás, szinte egy baba szintjére megy vissza, a feleségének kell úgy ápolnia őt, mint régen anyukájának. Nők, ti gondoskodtok a férjetekről, amikor valami nyavalya földhözvágja? Lesztek ezen időre az "anyukái"?
Barátom nem ilyen, ő fejfájásnál sem vesz be gyógyszert, meg láznál sem.
Valahol csodálom ezért.
Egyszer gipszelték a János kórházban, már a kivizsgálás gáz volt, a gipszelés után kib..szták a folyosóra, akkor én rohangáltam kellékekért nyilván, meg elcsentem egy tolószéket a kijáratig, ahová a taxit hívtuk, aztán visszavittem, mert nem tudott volna kimenni. A megtermett férfi ápolók ott bagóztak és röhögtek, meg viccelődtek (rajtam is).
Akkor sokáig ápoltam, de nem ment le babaszintre- oké néha hülyült, meg röhögtünk, ahogy ordít az ágyból, hogy mire van szüksége.
A másnaposság viszont az más. Na akkor...teljesen ki tud készülni.
#14. Ha te vagy ágyhoz kötve, akkor teljesen normális szerinted, hogy leszar a párod, gondoskodj magadról vagy dögölj meg?
Nem tudom mi ez a hülyeség, hogy ha a párom gyenge meg rázza a hideg, akkor játszania kell a supermant, meg én sem csinálok neki egy nyamvadt teát vagy vajazok egy kiflit, mert a másik gyenge szar ott rohadjon meg.
Nekem qrvára elegem van ezekből a "supermanekből", akik behurcolnak 8-10-en minden szart a munkahelyre, aztán elcseszhetek egy rakat pénzt valami tuningra, különben dolgozhatok betegen vagy mehetek haza kevesebb pénzért döglődni, miközben lenéznek. Jó fejek vagytok mondhatom.
32/f
ma 12:36
Ne akarjál úgy lenni. 35 évesen pelenkázva, ami mellesleg ki van tömve jéggel. Igen, megrémült, mi lesz ha nem lesz szex, mert azt igen intenziven gyakoroltuk előtte. Szerencsére utána is.
Mivel mindketten itthon vagyunk, nem hurcolja be sehova a betegséget, van lehetősége pihenni.
De én sem tehetem meg még 39 fokos lázzal sem, hogy egésznap feküdjek, mert tudom, hogy egyedül nem képes megcsinálni mindent. Így fordítva is így van, nem fogok csak azért mártírt csinálni magamból, mert nőnek születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!