Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex ill hetero Fiúk, vannak kolis élményeitek?
Meséljetek mar :D
2022. jún. 1. 21:05
Sajnos nen történt semmi.
Poénból megfogtuk párszor egymásét hogy épp megnézzük hogy milyen kemény neki.
Én benne lettem volna többe is 😅
21F
2022. jún. 2. 07:16
Nincs azzal baj ha történetekre veri valaki,izgalmas elképzelni.
Én 12 éves koromtól kezdve nagyon sok sráccal élvezkedtem.
Volt akivel suliban,valakivel strandon,de olyan is volt hogy kiránduláskor vagy épp focizás közben jött ránk.
Koleszos nem voltam,táborban viszont többször és ott is voltak közös élmények.
Tudom hogy biszex vagyok,már akkor is tudtam. De izgat és azóta is így van ez, viszont kimondottan taszít férfival a csók,ölelkezés és a d.gás.
2022. jún. 2. 07:51
Csak megalázás. Mikor kiderült, hogy meleg vagyok volt, hogy könyörögnöm kellett hogy szophassak. Mármint a szobatársamnak. A többiek meg csak nézték. Senki nem mert vele szembe szállni. A többiek előtt kellett könyörögnöm érte. Majd leszopnom. Egy srácnak meséltem el hogy meleg vagyok és bejön. Ő meg ennek a srácnak is pl. Nem mertem senkinek szólni mert a sráctól mindenki tartott. Sportoló volt és elég agresszív. Meg tudjátok ha szóltál valamiért a végén te szívtad meg hisz a tanár nincs ott egész nap és nem lehet mindenért menni.... Hát nekem ez az élményem onnan. Máig gyűlölet fog el ha a srácra gondolok. Sajna facen nincs fent pedig gondoltam hogy ráírok és elküldöm őt a...
2022. jún. 2. 07:58
Mennyivel lenne jobb az életed, ha ráírnál, és elküldenéd a...? Felejtsd inkább el, és élvezd az életet!
2022. jún. 2. 08:29
2022. jún. 2. 08:38
Kifigyeltem, hogy 2-3 fiúnak a zuhanyzóban gyakran fel szokott állni. Olyankor nekem is mindig feláll. Úgy szoktam időzíteni, hogy lehetőleg együtt tusoljak velük. Nagy bámulás és méregetés szokott belőle lenni. Ilyenkor sokkal hosszabb ideig tusolunk mint máskor, vagy mint indokolt lenne. Egyik már 2x beszólt, hogy "jól áll", én pedig erre, hogy az övé is jól áll. De kétértelmű, mert a "jól áll" úgyis érthető, hogy szép, vagy hogy jól fel van állva. De csak mosolygás és egymásra nevetés volt utána.
2022. jún. 2. 12:51
Öt éve vagyok kolis, Zuhanyzóban sok mindent láttam már :D Sok srác ott veri, úgyhogy álló farkak is előfordultak, de engem mindig jobban izgatott egy nyugalmi állapotban lévő méretes húsfarok:D a nagyfarkú srácok egyébként szinte mindig kifelé fordulnak. Szobatársaimat is láttam öltözés közben, néha reggeli merevedést is gatyán keresztül.
2022. jún. 3. 12:41
Sok srácot láttam már zuhanyzóban lankadt és merev farokkal is. Volt akit rajtakaptam hokizáson is. De mivel szobatársakkal laza a hangulat így elő szokott fordulni hogy kiverjük közösen.
2022. jún. 7. 11:46
Közös zuhanyzóban mindig lehetnek jó dolgok
2022. aug. 11. 23:36
További kérdések: