Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 40 éves nő vagyok és szívesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves nő vagyok és szívesen ismerkednék nőkkel! Más is érez így?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom biszexuális témában talán jó helyen járok. :) Van olyan nő itt akit izgat még rajtam kívül a gondolat, hogy ismerkedne más lányokkal/nőkkel?
febr. 8. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Én mondhatni mindig is tisztában voltam vele, hogy biszexuális vagyok, korábban voltam hol lánnyal, hol fiúval, szóval én szívesen beszélgetek/ismerkedek:)

24L

febr. 8. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
29 éves no vagyok és szívesen beszélgetnek nokkel
febr. 8. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel, csak nagyon nehéz az ilyen ismerkedést megvalósítani. Itt sokan csak nőnek adják ki magukat, a leszbik pedig nem igazán ismerkednek bikkel. :)
febr. 8. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaja de attól még szívesen véleményezek,meghallgatom a tapasztalatokat.
febr. 9. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

"szívesen ismerkednék nőkkel"

én is így érzek 35/F

febr. 9. 13:11
 6/8 Ferenc70 ***** válasza:
100%
5/5 én is így érzek, de engem csak egy igazán nagy puncijú nő érdekelne hatalmas kis szeméremajkakkal vagy/és nagy csiklóval.
febr. 10. 17:05
 7/8 anonim válasza:
100%
Mi párként vagyunk ugyan így.. De az is.ert oldalakon kb 90% a magát nőnek kiadó pasi.. 6-8% nő,-aki unatkozik és irogat,de egy idő után eltünik.. 2-4% meg úgy eloszlik a tömegben,hogy mikroszkóppal sem találod meg.. na de ha van lány,-nő aki ismermedne 1 40-es pesti párral,az nyugodtan zaklasson..😂😂
febr. 12. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:
ha magát nőnek kiadó pasira van szükség, akkor meg nekem írjatok
febr. 12. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!