Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kedvetek beszélgetni a biszex élményeitekről? Férfiak válaszát várom.
Figyelt kérdés
Hogyan indult? Milyen volt az első alkalom? Legjobb/legrosszabb élmény?2024. febr. 18. 06:27
11/48 anonim válasza:
Az első szopás és anális élmény meg nem jött össze, de számomra egy-egy alkalommal nagyon is izgató az, hogy így is megtapasztalhassam a partnerem élvezetét...
12/48 anonim válasza:
Én véletlenül kerültem bele egy hármas kaland során. Nem bántam meg. Csak sokkal ritkábban tudom "művelni" mint amennyire szeretném. Mint minden más kapcsolatnál itt is nagyon sok függ a partnertől.
13/48 anonim válasza:
Nyaron törtent egy balaton parti strand öltözöbe.
Csak atöltözni mentünk be haverommal de az lett a vege hogy ki elegitettük egymast 😅
14/48 anonim válasza:
Osztálytárssal vertük anno együtt, amiből rövid idő után egymásnak verés lett.
Nyilván már megszakadt a kapcsolat, de sajnálom, mert rohadt jó időszak volt.
Jó lenne most is egy ilyen haver.
36/F Bp
15/48 anonim válasza:
Több éve vágyom rá,de sajnos még nem jött össze...!
Nős,kezdő 69 éves,félkemény vagyok,de elélvezek.
Aki szeretne az nyugodtan írjon!!!🙂
16/48 anonim válasza:
22 évesen még csak vágyom egy ilyen kalandra...
17/48 anonim válasza:
Igen egy olyan jó lenne.
Csak nehéz találni :(
19/48 anonim válasza:
Első elményem hívtam újságból pasit.Megjott beszalltam autóba kiderült 56eves:( dumalunk.Kivitt hatarba lehúzta nadrágot mondta tessek.
20/48 anonim válasza:
Aztann bekaptam...benyeltem tovig..Megfogta fejem felehzta kajakra nyelni se levegő meg omlott cuccis.Elengedte kiugrottak majdnem megfulladtam...meg majdnem szetvertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!