Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért ne lehetnék kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne lehetnék kíváncsi heteró?

Figyelt kérdés
Szerintem az hogy bi vagyok max akkor mondható ha 2x találkoztam már fiúval. Amíg 1x se addig kíváncsi heteró. Aztán ha újra voltam sráccal már bi hisz akkor élveztem, stb. Nem?
2024. febr. 2. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Haverom kíváncsi heteronak mondta mindig magát, de sejtettem, hogy az nem úgy van. Ma már meleg és pasija van.
2024. febr. 2. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Persze, hogy lehetsz tengeralatti csicsergö galamb! Neked az ilyesmi simán megy!:-)
2024. febr. 3. 00:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo szerintem amig csak a gondolat van meg addig kivancsi vagy. Ha voltal/vagy novel akkor nyilvan nem meleg.

Siman lehet, hogy ha kiprobalod ugy fogod erezni, hogy ez nem neked valo es maradsz az ellenkezo nemmel.

En is igy kezdtem aztan ugy dontottem, hogy nem csak kivancsi vagyok hanem bi.

Tobb olyan sraccal beszeltem viszont akik kivancsiak voltak, kiprobaltak es ugy ereztek, hogy ennyi volt nem sz amit gondoltak.

2024. febr. 3. 05:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi szexualitás nem két- vagy háromértékű. A híres Kinsey-felmérésben 7 elemű skálát használtak a szexuális irányultság leírására, de én meg abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán lineárisan lehet ezt "mérni". Képzeljünk el egy 0-10-es skálát úgy, hogy pl. a 0-ás az abszolút heteroszexuális, aki meztelen azonos neműt sem akar látni. 1-es az, aki elfogadja maga mellett a másik azonos neműt meztelenül, de nem akar hozzáérni semmiképpen. 2-es legyen az, amikor a véletlen érintések (pl. szendvicsben összeérő zacskók vagy combok) is beleférnek, de nem keresi az érintést. 3-as legyen az, hogy simogatás/orális szex oda-vissza belefér, de csók vagy behatolós szex nem. 4-es legyen az, hogy behatolós szex is lehet, 5-ös, hogy minden, ami az ellenkező nemű emberrel megy, az megy az azonos neművel is. Aztán ennek a tükörképével el lehet jutni az abszolút homoszexuális 10-eshez. Akkor ezek közül melyikre akarjuk akasztani a biszexuális címkét? A 5-ösre? A 4-6-ra? A 3-7-re?

És hogy igazán cifra legyen a dolog, idővel is változik ez (lásd még bi-kiváncsi: eddig nem volt ilyen vágya, de most már van), de partnertől is függhet. Szóval bonyolult a dolog és a partnerkereső oldalak túlzottan leegyszerűsítik.

2024. febr. 3. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Na de miért ne lehetnél, mondjuk, Máj kell Dzsekszon is, akár? Akármi lehetsz. Csak közben -javaslom- csináld azt, ami jólesik neked. Persze tekintettel mások igényeire is eközben.
2024. febr. 4. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!