Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi heteró/bixesz lányok mikor először voltatok lánnyal nem féltetek, hogy mi van ha mégsem tetszik?
Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni, már jóideje gondolok rá, hogy milyen lehet lánnyal együtt lenni, fantáziálok róla, de félek mi van ha közben jövök rá, hogy mégsem tetszik? Nem akarnék senkit se megbántani, emiatt nem mertem még lánnyal ismerkedni. Szerintetek így kezdjek ismerkedni, vagy tinderezni?
L
2023. febr. 25. 06:43
1/3 anonim válasza:
Persze,nyugodtan,csak szólj előtte,hogy nem vagy még biztos magadban.
2/3 anonim válasza:
De nagyon is féltem. Hazudni nem akartam senkinek, viszont amikor elmondtam, hogy én még nem vagyok biztos benne, hogy mit akarok, akkor a lányok elvesztették az érdeklődésüket irántam.
3/3 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet. Mi az ami esetleg nem tetszik? (Priviben is irhatod!) Gondolom nem a kinézetre, alakra, stilusra érted, mert azt látod folyamatosan. Az ápoltség valoban az utolso pillanatig rejtve maradhat. A cselekményekben mindig érvényes, szükséges a ne tovább elfogadása. Mi az ami szerinted kimaradt és gondot okozhat nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!