Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszxuális lányok/kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszxuális lányok/kíváncsi heteró lányok, ha ti még nem éltétek ki a vágyatokat az azonos nem felé, miért nem?

Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 01:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gátlásos vagyok, pedig vágyom rá.
2023. febr. 2. 01:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1es írja
2023. febr. 2. 02:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már túl vagyok, de amíg nem történt meg addig ugyanaz történt mint az #1-esnél, a gátlások, az értelmetlen félelmek visszatartottak.
2023. febr. 2. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert akik eddig tetszettek, vonzódtam hozzájuk,mind heterok voltak.
2023. febr. 2. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanúgy mint az 1-es, plusz pici félelem is hogy mi van ha ez csak fantázia szintjén izgat fel és mégse tetszik akkor mit mondanék, meg milysn kínos, plusz nagyon lehetőségem se volt
2023. febr. 4. 05:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiány.

Amikor nyitni szeretnék és valaki bepróbálkozik, behúzom a kéziféket mert úgy gondolom, úgysem lennék elég jó neki.

2023. febr. 4. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Eddig nem volt olyan lany aki megfogott volna annyira hogy meg is tegyem. Egy random idegennel meg nem fogom megtenni
2023. nov. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!