Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Baj ha a fèrfiaknak is tetszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a fèrfiaknak is tetszem? Pedig heteró èletmódot èlek,van barátnőm akit el jegyeztem ès vele èlek nemi èletet.

Figyelt kérdés
A GYM-15-ben dolgozom egy edző terem recepciósa vagyok,ès Takarîtó ott az edző teremben ès öltözőkben. Vannak egyes izmos pasik,akik nem is egyszer szóvá tettèk,hogy "De jó segged van!Olyan ari a pofikád,jól állna benne a..." Pedig èn a lányokat szeretem. Nem egyszer volt hogy az egyik vendèg rá csapott,vagy meg fogta a fenekem. Vagy a hátam mögè állt valaki,ès olyan erotikusan sóhajtott,vagy lihegett. Ez nekem vissza taszîtó! Csak az állásom miatt nem teszek panaszt,mert az Igazgató a Főnököm nagyon Liberális. Nos,akkor mit tehetek,hogy ne zaklassanak? Ès ha egyszer többen meg kîvánnak???
2023. jan. 3. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mit gondoltál, kik járnak konditerembe...? Munkaköri ártalom, viseld el, vagy lépj le!
2023. jan. 3. 23:00
 2/4 Cpt_Obviously ***** válasza:
83%
A zaklatás egy normális liberális sem tolerálja.
2023. jan. 3. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Ma amikor mindenhova embert keresnek ezt egy srác se hagyja. Inkább megy dolgozni máshova.
2023. jan. 4. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze persze. Epp csak a neved nem irtad le. Minek akarod lejáratni a pasit?
2023. jan. 4. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!