Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy kiváncsi heteró?
Figyelt kérdés
Aki heteró az semmilyen szinten nem kiváncsi a saját nemére. Aki viszont biszex, tehát eleve izgatja a saját neme, de még sosem próbálta ki, szerintem az a kiváncsi, de nem heteró, hanem kiváncsi biszex.
Szerintem félrevezető ez a kiváncsi heteró elnevezés. Szerintetek?
2023. jún. 25. 19:23
1/13 anonim válasza:
nem félrevezető, hanem nem létezik ilyen elnevezés!a magukat nem felvállaló biszex-ek találták csak ki.a heterót,mint írtad is, egyáltalán..még csak gondolatban sem érdekli a saját neme, nemhogy kipróbálná élesben
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs kiváncsi heteró! A heteróság fogalmát nem értik az Lmbtq korszakában. A legalapvetőbbet a heteróságot képtelenek megérteni.
2023. jún. 25. 19:34
3/13 anonim válasza:
szerintem nem ez van a háttérben.értik azt sztem,csak vmiért nem vállalják fel a biszexséget,akik "kiváncsi heteróknak" hívják magukat
4/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a valóban heterókat akarják megtéríteni ezzel a kiváncsi heteró ostobasággal. Ez kb olyan tévhit, mint az hogy minden nő leszbikus, minden nőben van leszbikus hajlam. Nincs! A nők többsége 100 % heteró, nulla hajlammal a saját neme iránt.
2023. jún. 25. 19:42
5/13 anonim válasza:
Azért, mert nem fogadta el az illető magáról, hogy ő biszex vagy meleg és kíváncsi heteronak hívja inkább magát. Nyilván ilyen nincs, de ha pl nekem mondja valaki, inkább rá hagyom, felőlem bárhogy definiálhatja magát.
6/13 anonim válasza:
Ez sztem olyan mint amikor az emberek fura dolgokat próbálnak ki, csak azért hogy meglegyen az élményük. Pl vannak akik kipróbálják hogy csigát, vagy kukacot esznek, annak ellenére hogy össze kell szedni hozzá a gusztusukat, viszont mégis megteszik, hiszen uu mégis milyen lehet...? Aztán utána soha többé nem esznek ilyet, de legalább már tudják.
7/13 A kérdező kommentje:
6-os nem! Aki heteró az semmilyen szinten, gondolatban sem akar semmit sem a saját nemétől! Aki akar, az sosem volt heteró, hanem mindig biszex volt!
2023. jún. 25. 21:06
9/13 anonim válasza:
Mert jobban felvállalható ez önmaga előtt mint az hogy simán csak egy rossz bxzi.
10/13 anonim válasza:
Mert nem képes elfogadni önmagát, azt hogy biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!