Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy kiváncsi heteró?
Aki heteró az semmilyen szinten nem kiváncsi a saját nemére. Aki viszont biszex, tehát eleve izgatja a saját neme, de még sosem próbálta ki, szerintem az a kiváncsi, de nem heteró, hanem kiváncsi biszex.
Szerintem félrevezető ez a kiváncsi heteró elnevezés. Szerintetek?
Nekem volt ilyen kalandom, "kíváncsi" heteroként. Netes szexpartnerkeresőn, amikor nőket kerestem, de csak pasik írtak nekem. Aztán az egyiket végül hagytam, hogy leszopjon. Érzésre nem volt különbség, mintha nő csinálta volna, csak mások voltak a hangok, meg az egész kevésbé intim, pont a nőiesség hiányzott belőle. Szóval összességében nem volt rossz, magamtól viszont nem kezdeményeztem volna pasinál.
Szóval kb ilyen a kíváncsi heteró, egyszer kipróbálja, aztán marad a nőknél.
Oke, 12-es de ezt azok is magukra aggatjak, akik rendszeresen szopnak/szopatnak, mert izgatja oket a fasz. A meleg szexrol meg ne is beszeljunk...
Es meg mindig kivancsinak mondjak magukat, mikor nyilvanvalo hogy biszexek. Aztan majd ferfival csaljak a parjukat hazas apukakent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!