Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok (18-25), ti hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
22/F/Kívánncsi heteró/Bi
Billegek a kíváncsi hetero és biszex határán, még nem volt semmilyen kontaktusom sráccal.
Ti hol ismerkedtek?
Akik nyíltan biszexek, azoknak vajon több esélye van?
Netről kicsit bizonytalan vagyok, a nemi betegségek és a magukat fiatalnak hazudó idősebb férfiak nyugtalanítanak.
Budapesti vagyok.
2023. máj. 19. 18:43
1/6 anonim válasza:
Nyugi,minden hazugság úgyis kiderul egy találkozásnál.Akár koráról,akár súlyáról,akár más kinézetről volt a kamu.
3/6 anonim válasza:
Akár itt is, vannak itt is rendes emberek.
4/6 anonim válasza:
Én is 22 leszek és ugyan így érzek. Nem budapesti vagyok de sokat vagyok ott.
5/6 anonim válasza:
Hát figyelj. Többnyire a neten, de ha nagyvárosban laksz, akkor esélyes, hogy van ott valamilyen meleg szórakozóhely is. A nemi betegségektől ne félj, ahhoz nem kell internet, azt összeszedhetsz bárhol; ott rajtad múlik első sorban, hogy védekezz, és ne csinálj olyat, amit nem akarsz, akárhogy is erőlteti a másik. Sőt, aki erőlteti, azzal már eleve óvatosan. Magukat fiatalabbnak hazudó idősek... az úgyis eldől az első képcseréknél. Kérdd el valamelyik közösségi médiás profilját, ott úgyis kiderül. Sok szerencsét.
6/6 anonim válasza:
Először is tisztázzuk, aki biszex, az a saját nemevel is kepes PÁRKAPCSOLATban lenni. A kivancsi hetero az max szexelne a saját nemevel. Nem mindegy. En nem tudnék kapcsolatban lenni fiuval, de szexuálisan nyitott vagyok. Ez azért szerintem fontos hogy tisztaban legyen az ember a vagyaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!