Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni srácok, ti hol ismerkedtek más biszex fiúkkal?
Van esetleg ilyen szórakozóhely a városban, vagy inkább más felületen? Itt gyakorin vannak ilyen kíváncsi fiúk? :)
26/f
Régen volt egy bulizó hely (a Zeusz azt hiszem) amióta az bezárt nincs ilyen hely ahol személyesen lehetne.
Én is hosszú ideig próbáltam keresni, kipróbáltam a tindert (itt leginkább kapcsolatot akar mindenki) a hotbullt (nagyon kevesen használták az utóbbi időben aktívan 20as korosztályban) a planetromeot (itt rengeteg a kép gyűjtögető és az aki csak írja hogy találkozni akar de egyébként utolsó pillanatban tologatja mert fél vagy mert nem is gondolta komolyan.
Próbáltam keresni Facebook csoportot is, azt sem sikerült egy ígéretest találnom, de ha bárkinek bármi ötlete lenne akkor szívesen fogadom a tippeket mert még mindig érdekel a téma.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!