Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sültpite kérdése:
Debreceni biszexek hogy ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 14:00
1/7 anonim válasza:
Felteszem pont úgy, mint a világ bármely másik pontján élő biszexek.
2/7 anonim válasza:
vagy mint bármilyen más emeri lény aki ismerkedni akar, lehet az meleg vagy hetero vagy metrosexuális... nem értem ezeket a kérdéseket, vagy van valamilyen előírás, h bisexuálisok hogy ismerkednek és ezt szeretnéd tudni? :D
5/7 anonim válasza:
itt csak ronda vén g...ik vannak sajnos
6/7 anonim válasza:
Az életbe ép az a szép/ronda hogy én is voltam te is leszel. Szép és fiatal (a fiatalság önmagában szépség) most meg talán még nem a vén g-ci kategóriába de 40 felett már az érettbe tartozom, viszont 5/5 te is leszel majd még vén g ci s akkor gondolkodhatsz rajta hogy esik amikor ezt olvasod mint amit te írtál kis barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!